Κυριακή , 20 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Οι Σέρβοι στο πλευρό των Ελλήνων-Πραγματοποίησαν διαδήλωση διαμαρτυρίας για την εισβολή των παράνομων μεταναστών στα σύνορα…(ΦΩΤΟ)

Οι Σέρβοι στο πλευρό των Ελλήνων-Πραγματοποίησαν διαδήλωση διαμαρτυρίας για την εισβολή των παράνομων μεταναστών στα σύνορα...(ΦΩΤΟ)

Οι Σέρβοι στο πλευρό των Ελλήνων για ακόμα μία φορά…

Συγκινητική είναι η στήριξη χιλιάδων Σέρβων πολιτών οι οποίοι πραγματοποίησαν διαδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην προσπάθεια εισβολής των παράνομων μεταναστών που πραγματοποιείται στα ελληνικά σύνορα.

Οι φωτογραφίες της διαδήλωσης κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ενώ συγκίνηση προκαλούν τα μηνύματα ανταπόκρισης των Ελλήνων πολιτών, κάποια από τα οποία αναφέρουν τις  φράσεις «Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ» και «Ευχαριστούμε αδέρφια».

Να υπενθυμίσουμε ότι η  Σερβία ήταν δίπλα στο πλευρό των Ελλήνων και στις δύσκολες  στιγμές που θρηνούσαν δεκάδες θύματα από τις πυρκαγιές στο Μάτι!

Οι σερβικές αρχές τότε, όχι μόνο εξέφρασαν τα πιο ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην Ελλάδα για την τραγωδία, αλλά και έτειναν χείρα βοηθείας στη χώρα που θρηνούσε δεκάδες θύματα από τις πυρκαγιές.

Στο μυαλό των Σέρβων οι Έλληνες παραμένουν γείτονες, παρότι η Γιουγκοσλαβία κατέρρευσε και οι χώρες δεν έχουν πια κοινά σύνορα και το αποδεικνύουν έμπρακτα κάθε φορά που η Ελλάδα τους χρειάζεται στο πλευρό της.

Οι Σέρβοι στο πλευρό των Ελλήνων-Πραγματοποίησαν διαδήλωση διαμαρτυρίας για την εισβολή των παράνομων μεταναστών στα σύνορα...(ΦΩΤΟ) Οι Σέρβοι στο πλευρό των Ελλήνων-Πραγματοποίησαν διαδήλωση διαμαρτυρίας για την εισβολή των παράνομων μεταναστών στα σύνορα...(ΦΩΤΟ) Οι Σέρβοι στο πλευρό των Ελλήνων-Πραγματοποίησαν διαδήλωση διαμαρτυρίας για την εισβολή των παράνομων μεταναστών στα σύνορα...(ΦΩΤΟ)

https://twitter.com/tkonst1967/status/1238006353106526208

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares