Τρίτη , 16 Ιούλιος 2019
Τελευταία Νέα

Οι Σέρρες δείχνουν το δρόμο για τις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Πλήθος κόσμου στο κάλεσμα του Κ. Βελόπουλου για ΕΝΩΣΗ των Ελλήνων…

Σαρωτική επιτυχία είχε η προεκλογική εκδήλωση του προέδρου του κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ κ. Κυριάκου Βελόπουλου στις Σέρρες, στα πλαίσια της περιοδείας του στην Μακεδονία.

Η ομιλία, που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Philippos Xenia, προσέλκυσε πλήθος Ελλήνων κάθε ηλικίας και υποβάθρου, που ήρθαν να ακούσουν το πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και το όραμα του κ. Βελόπουλου για την αναγέννηση της πατρίδας.

Ο κ. Βελόπουλος κατήγγειλε τον διάχυτο εθνομηδενισμό, που θέλει έναν Έλληνα πολίτη «πολτό», δίχως εθνική συνείδηση, δίχως θρησκεία, ρίζες και αγάπη για την ιστορία και τον πολιτισμό του.

Ο κ. Βελόπουλος αναρωτήθηκε πως, αφού ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, θα κυβερνήσουν μία ολόκληρη χώρα.  Μόνο με ψήφο βασισμένη στη λογική θα οδηγηθεί η Ελλάδα στον ορθό δρόμο.

Για χατήρι της Ελλάδας, της ομορφότερης χώρας του κόσμου, αρμόζει μόνο ένα σύνθημα: «Έλληνες ενωμένοι ποτέ νικημένοι»

Πιστή στην προσήλωση της στην αναζωογόνηση της αγροτικής παραγωγής, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έχει λεπτομερές σχέδιο για εκτόξευση της κερδοφορίας του Έλληνα γεωργού, με κατάλληλη αξιοποίηση των φυσικών πλεονεκτημάτων της Ελληνικής γης.

Ο Έλληνας αγρότης πρέπει να μπορεί, όπως στο εξωτερικό, να ασφαλίσει μόνος του τη γη του, και να μην εξαρτάται από το κράτος ώστε εκείνο να τον εκβιάζει για την ψήφο του.  Θέλουμε ελεύθερους πολίτες που θα δρουν ανεξάρτητα.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Επιλογικά, να τονίσουμε ότι στις ευρωεκλογές ακόμη και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου χρειάζεται σταυρό (+) για να εκλεγεί. Την ολοκληρωμένη λίστα των υποψηφίων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε όλο το πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗ ΕΔΩ
Πληροφορίες για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΔΩ.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares