Πέμπτη , 22 Φεβρουαρίου 2024
Τελευταία Νέα

Η Σάρον Στόουν έχασε τη μισή της περιουσία μετά την κατάρρευση της Silicon Valley Bank και ξέσπασε σε κλάματα(vid)

H Σάρον Στόουν έχασε την μισή της περιουσία μετά την κατάρρευση της Silicon Valley Bank. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ηθοποιός, κατά την διάρκεια ομιλίας της σε φιλανθρωπική εκδήλωση. 

Καλεσμένη σε εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τη συγκέντρωση χρημάτων στο ταμείο έρευνας για τον καρκίνο σε γυναίκες, η Σάρον Στόουν ανέβηκε στο βήμα για να παροτρύνει τον κόσμο να κάνει δωρεές. Κανείς όμως δεν περίμενε πως η διάσημη ηθοποιός ξαφνικά θα έβαζε τα κλάματα. Όχι μόνο λόγω της πρόσφατης απώλειας του αδελφού της αλλά και της μεγάλης «ζημιάς» που έπαθε με την κατάρρευση του τραπεζικού κολοσσού της Silicon Valley.

«(Σ.σ. Το να δωρίζει κανείς χρήματα) αυτή τη στιγμή θέλει θάρρος, γιατί γνωρίζω πολύ καλά τι συμβαίνει. Μόλις έχασα τα μισά χρήματά μου σε αυτό το τραπεζικό… πράγμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι εδώ» είπε σε μία προσπάθειά της να πείσει τους παρευρισκόμενους να κάνουν δωρεές για το ταμείο, καθώς η οικονομική ζημιά που υπέστη ήταν μεγάλη όμως είναι αποφασισμένη να συνεισφέρει. Η ίδια δεν παρέλειψε να μιλήσει για τη δική της μάχη με τον καρκίνο του στήθος πριν από κάποια χρόνια, θέλοντας να δείξει την ύψιστη σημασία της έρευνας και της πρόληψης σε αυτόν τον τομέα.

Με δάκρυα στα μάτια, η Σάρον Στόουν αναφέρθηκε και στην απώλεια που της στοίχισε, αυτή του αγαπημένου της αδελφού πριν από περίπου έναν μήνα: «Ο αδερφός μου μόλις πέθανε, αλλά είμαι εδώ. Δεν είναι εύκολοι καιροί για κανέναν μας σε όλο τον κόσμο. Αλλά δεν θα επιτρέψω σε έναν πολιτικό να μου πει τι θα κάνω. Πώς θα ζήσω. Σταθείτε στα πόδια σας και πείτε ότι αξίζετε. Δείξτε με τον τρόπο σας τι πάει να πει κουράγιο».

Οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και την αποθέωσαν παρ’ όλο που εκείνη είχε καταρρεύσει συναισθηματικά με τα τόσα χτυπήματα της μοίρας που έχει υποστεί…

Δείτε βίντεο:

https://youtu.be/QoksDYS3dlo

newsit.gr

Shares