Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Η πρώτη φάση του Conference League ολοκληρώνεται σήμερα με 29 παιχνίδια


Πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες από το Pamestoixima.gr

Οι αγώνες του Conference League ξεχωρίζουν στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Συνολικά διεξάγονται 29 παιχνίδια με τα οποία ολοκληρώνεται η πρώτη προκριματική φάση.

Το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση έχει ήδη πάρει η Ντρίτα Μπογκοβίντζε. Στο μοναδικό ματς που έγινε την Τρίτη κέρδισε με 3-0 την Ίντερ Τούρκου και ανέτρεψε το 1-0 με το οποίο είχε ηττηθεί στη Φινλανδία.

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι ξεκινάει σήμερα στις 17:00 ανάμεσα στη Λεπάγια και τη Γκιλάνι. Ακολουθούν οι υπόλοιπες αναμετρήσεις έως τις 22:15, οπότε γίνεται η σέντρα στον τελευταίο αγώνα μεταξύ της Μπρεϊντάμπλικ Κοπαβογκούρ και της Σάντα Κολόμα.

Στα περισσότερα ζευγάρια η πρόκριση είναι ανοιχτή μετά τα αποτελέσματα των πρώτων αναμετρήσεων.

 

Η πρόκριση στην κανονική διάρκεια, την παράταση ή τα πέναλτι

 

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για όλα τα παιχνίδια του Conference League.

Ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται είναι και αυτά για την ομάδα που θα προκριθεί, τη μέθοδο πρόκρισης (κανονική διάρκεια, παράταση ή πέναλτι), το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, το τελικό αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το τελικό αποτέλεσμα & Over/Under, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τη διαφορά νίκης, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, το ακριβές σύνολο γκολ του αγώνα, τα μονά/ζυγά γκολ.

 

«Power July» με καθημερινές προσφορές* στα Virtuals+

 

Η δράση συνεχίζεται και στα Virtuals+ στο Pamestoixima.gr. Καθημερινά η Virtual Arena προσφέρει περισσότερους από 1.000 αγώνες.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές για 21 εικονικά αθλήματα, όπως Virtual ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, ιππoδρομίες, κυνοδρομίες, αγώνες φόρμουλας και αγώνες ποδηλάτου.

Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν παρολί, συνδυάζοντας παιχνίδια από διαφορετικά σπορ, αλλά και να κάνουν cash out έως την έναρξή τους.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και την προωθητική ενέργεια «Power July» με καθημερινές προσφορές* που ανεβάζουν τη θερμοκρασία όλο τον Ιούλιο.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Shares