Τετάρτη , 20 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Η πρωτεύουσα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ έδωσε την “ΕΝΤΟΛΗ” στον Κ. Βελόπουλο: “Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στην Ευρωβουλή”…

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε σήμερα στην προεκλογική ομιλία του προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκου Βελόπουλου, στο κλειστό Θέατρο Νεάπολης στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας, Θεσσαλονίκη, εν όψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου.

Οι παρευρισκόμενοι, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων, επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον κ. Βελόπουλο.

Οι Θεσσαλονικείς άκουσαν τις αποκαλυπτικές αναλύσεις του προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για όλα τα φλέγοντα θέματα.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ μίλησε για την ανάγκη να μπει στο ευρωκοινοβούλιο μια πραγματικά πατριωτική δύναμη και ανέλυσε τους λόγους που το κόμμα της ΛΥΣΗΣ είναι η επιλογή που χρειάζεται η Ελλάδα.

Μάλιστα αναρωτήθηκε πως, αφού ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, θα κυβερνήσουν μία ολόκληρη χώρα.

Σημείωσε ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ μπορεί να αποτελέσει ανάχωμα στα σχέδια των Βρυξελλών για την επιβολή της παγκοσμιοποίησης ενώ μίλησε φυσικά και για τα προβλήματα της περιοχής.

Ο Κ. Βελόπουλος τόνισε την ανάγκη η πολιτική ευθύνη να διώκεται ποινικά ειδικά σε περιπτώσεις όπου οι πολιτικοί δεν υλοποιούν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις ενώ σημείωσε ότι θα πρέπει τα κόμματα για να κατεβαίνουν στις εκλογές να έχουν συγκεκριμένο κατατεθειμένο πρόγραμμα, όπως η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.

Δείτε ένα απόσπασμα από την ομιλία του Κ. Βελόπουλου:

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Επόμενος «σταθμός» στον προεκλογικό αγώνα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ είναι την Τετάρτη (22/5) στο Επιμελητήριο Κορινθίας (Ερμού 2)  στην Κόρινθο στις 6:00 μ.μ.

Επιλογικά, να τονίσουμε ότι στις ευρωεκλογές ακόμη και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου χρειάζεται σταυρό (+) για να εκλεγεί. Την ολοκληρωμένη λίστα των υποψηφίων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε όλο το πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗ ΕΔΩ

Πληροφορίες για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΔΩ.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares