Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Οι πρώτες δηλώσεις Χιμένεθ μετά την μεγάλη ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του στην αγαπημένη του ΑΕΚ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του στην ΑΕΚ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, εκφράζοντας τη χαρά του που επιστρέφει στην Ένωση.Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του ΑΕΚ TV ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την υπογραφή του συμβολαίου του:

«Η καρδιά με ωθεί να έρθω, η λογική και ο εγκέφαλος μου λέει ότι πάω σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε και τα πράγματα να πάνε καλά. Δεν έχω κάποιο φάρμακο άμεσο, κάποιο μαγικό ραβδάκι. Φυσικά θέλω να κερδίζω πάντα, αλλά αυτό δεν είναι πάντα πιθανό. Το μοναδικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι οι ποδοσφαιριστές μαζί με το τεχνικό επιτελείο να δώσουμε τη μάχη μας και τον καλύτερό μας εαυτό για να τιμήσουμε αυτή τη μεγάλη ομάδα.

Αισθάνομαι σαν να έρχομαι στο σπίτι μου, σαν να είμαι στην οικογένειά μου. Αυτό που θέλω είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να μην απογοητεύσουμε κανέναν. Βέβαια το ποδόσφαιρο είναι πάντα ποδόσφαιρο. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας και ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του», ανέφερε ο Χιμένεθ προσθέτοντας:

«Πίστη για την αγάπη που έχω εισπράξει, δουλειά και έρωτα γιατί αυτή την ομάδα την έχω στην καρδιά μου».

gazzetta.gr

Shares