Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Η πορεία ενός αλλοδαπού – Ψήφισε ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ έχει χαρτιά και άδεια παραμονής… Τόσο απλά

Αιγύπτιος με ελληνικό διαβατήριο και ταυτότητα παντρεμένος με Ελληνίδα λέει ότι τους έχει ψηφίσει όλους και πως γινόταν η κομπίνα με τα διαβατήρια

Αιγύπτιος εξηγεί σε οδηγό ταξί πως κινείται το σύστημα με τις νομιμοποιήσεις των λαθρομεταναστών.

Αρχικά λοιπόν εισβάλουν στην χώρα ως πρόσφυγες. Στη συνέχεια βρίσκουν μικροδουλειές ανά την επικράτεια. Μετά περιμένουν την προεκλογική περίοδο ώστε η εκάστοτε κυβέρνηση να ανοίξει παραθυράκια στο νόμο για να τους νομιμοποιήσει. Όσοι είναι παντρεμένοι ή και με παιδιά οι διαδικασίες είναι πιο εύκολες, όσοι δεν είναι αρκεί να φέρουν χρήματα στη χώρα ώστε να θεωρηθούν “επενδυτές” έτσι ώστε να αποκτήσουν ιθαγένεια.

Αφού ο Αιγύπτιος εξήγησε την διαδικασία πέρασε στη συνέχεια στην προσωπική του ψήφο.

Ο Αιγύπτιος στην αρχή έριξε  ΠΑΣΟΚ καθώς αυτό τον νομιμοποίησε, στη συνέχεια εγγράφτηκε στον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίον και στήριξε καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ τους αποκαλούσε επενδυτές, τέλος στις τελευταίες εκλογές έριξε ΝΔ.

Η παραπάνω ανάλυση του Αιγυπτίου μας δείχνει ότι τα 3 μεγάλα κόμματα δεν θέλουν να λύσουν το λαθρομεταναστευτικό αλλά να δουν πως θα κερδίσουν ψήφους από όσους μπαίνουν παράνομα στη χώρα μας. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Αιγύπτιος έριξε ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ, είναι ο ίδιος λόγος που επαληθεύει την Ελληνική Λύση όταν τους αποκαλεί τρόικα εσωτερικού.

Δείτε τον:

Shares