Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ

« Ελεύθερον το εύψυχον»

Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο*


Η κυριαρχία ενός κράτους εκδηλώνεται με πολλούς τρόπους .. Φυσικά και με την δραστική και αποτελεσματική φύλαξη των Συνόρων…
Η χώρα μας βιώνει το φαινόμενο της ( λαθρο) μετανάστευσης από την δεκαετία του 80 ακόμη. Όταν άρχισαν να εποικίζουν την πατρίδα μας ασιατικοί , σκουρόχρωμοι επί το πλείστον πληθυσμοί , αναζητώντας μια καλύτερη τύχη από αυτήν που τους είχαν δημιουργήσει στους δικούς τους τόπους «αόρατα χέρια»… Ελάχιστοι γνώριζαν τότε, ότι έμπαινε σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιο του εμετικού και αποφώλιου (αποκρουστικού) διεθνιστή Richard Coudenhove Kalergi!

Τότε πιαστήκαμε στον ύπνο, νομίζοντας πως η αυστηροποίηση των προβλεπόμενων ποινών θα λύσει το πρόβλημα ..Όχι μόνο δεν το έλυσε …αλλά έκανε την παράνομη μετανάστευση ελκυστικότερη για τα αδίστακτα κυκλώματα των διακινητών δουλεμπόρων ..!
Οι ροές συνεχίζονταν αμείωτες …σιγά- σιγά οι «λάθρο» άρχισαν να εποικίζουν την χώρα μας , αρχικά στα μεγάλα αστικά κέντρα , στην συνέχεια στα νησιά και τώρα απανταχού της ελληνικής επικράτειας!

Η Ελλαδική πολιτεία στην πέραν των τριάντα χρόνων διαδρομή της για την αντιμετώπιση της ύπουλης και «σαρκοβόρας» παράνομης μετανάστευσης παλινδρόμησε αφάνταστα μεταξύ αυστηροποίησης της Νομοθεσίας για τους διακινητές και δουλικής υπακοής στα κελεύσματα και οδηγίες της άφιλης και αδιάφορης Ευρωπαϊκής Ένωσης .Ενδοτικές όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών στις επιθυμίες των εταίρων μας , έφτασαν να υπογράφουν κατάπτυστες συμφωνίες τύπου Δουβλίνου II, έτσι ώστε να γίνουμε στο διάβα των αρχών του νέου Αιώνα ένα απέραντο χωνευτήρι ψυχών ,αλλογενών και ετερόκλητων … και το χειρότερο να μην έχουμε το σθένος για να ακυρώσουμε αυτές τις συμφωνίες …
Σήμερα πια φτάσαμε να διαπιστώνουμε , ότι η όλη υπόθεση της παράνομης μετανάστευσης μπάζει από παντού παρ ότι το «κροκοδείλιο κράτος» μας δήθεν παίρνει μέτρα για την πάταξη και εξαφάνιση της !

Το φετινό καλοκαίρι κατέδειξε για ακόμη μια φορά ότι τα χερσαία σύνορά μας όχι μόνο δεν είναι απροσπέλαστα αλλά αντίθετα διάτρητα .
Μια και οι υποχθόνιοι διακινητές με τις ευλογίες του τουρκικού παρακράτους ξέρουν πολύ καλά τα περάσματα στον ποταμό Έβρο αλλά και τα περάσματα από τον ορεινό όγκο μέσω Βουλγαρίας …( βλ Ελεύθερη Θράκη . Η εισβολή λαθρομεταναστών συνεχίζεται … από 25-8-2022 σελ. 9 .Επίσης Ελεύθερη Θράκη Αυτά είναι τα περάσματα των διακινητών στον Έβρο από 27- 8 -2022 σελ. 6 )

Έτσι πολύ λίγο ωφέλησε ο πολυδιαφημισμένος φράχτης του Έβρου, αφού κατασκευάστηκε κυρίως στα χερσαία σύνορα κατά μήκος περίπου 38 χιλιομέτρων. Γιατί για τα υπόλοιπα . το μήκος του ποταμού είναι τεράστιο και δεν μπορεί να καλυφθεί από την μια μέρα στην άλλη. Ειδικότερα ο έμπειρος Αντιστράτηγος ε.α Λάμπρος Τζούμης επισημαίνει πως ο Έβρος από το άκρο του προγεφυρώματος Καρά- Αγάτς , μέχρι τις εκβολές του έχει μήκος 204 περίπου χιλιόμετρα και το πλάτος του κυμαίνεται από τα 50 έως τα 100 μέτρα , ανάλογα με την εποχή. Όπου δεν υπάρχουν χερσαία σύνορα , στην υπόλοιπη περιοχή , η «όριος γραμμή» καθορίζεται στο μέσο της κοίτης του ποταμού .Ο φράχτης θα κατασκευαστεί στην Δυτική όχθη δηλαδή επί Ελληνικού εδάφους .Αυτό σημαίνει , ότι όσοι διέρχονται το μέσον του ποταμού προερχόμενοι από Τουρκία θα βρίσκονται σε χώρο Ελληνικής επικράτειας .Γι αυτό θα πρέπει να περισυλλεγούν και να οδηγηθούν σε δομές φιλοξενίας …( βλ Ελεύθερη Θράκη, πόσο επιτυχημένη είναι η απόφαση για επέκταση του … «φράχτη» στον Έβρο ; από 26-8-2022σελ. 9) Έτσι όμως το πρόβλημα δεν επιλύεται αντίθετα διογκώνεται …Αφού κατά το αξίωμα « Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού …» όλοι αυτοί οι αλλογενείς , αλλόθρησκοι , πολλάκις με ιδιαίτερο φανατισμό κατά της χώρας μας δεν θα αναχωρούν αλλά θα παραμένουν εδώ …Με ότι αυτό συνεπάγεται !

Την μαζική μεταναστευτική εισβολή την ζήσαμε το 2020 . Στρατός Αστυνομία Λαός τότε ένα σώμα ,μια ψυχή αντιμετωπίσαμε αυτό που ο πανούργος και αποφώλιος Ερντογάν θεωρούσε αδύνατο και ακατόρθωτο ,,, ο καιρός πέρασε ,.,εισήλθαμε στην αχαρτογράφητη εποχή ταυ κορονοιού , προετοιμάζοντας η άφιλη πολιτεία ένα λαό, να ζήσει με το πρόσχημα του «φονικού ιού»(;) χωρίς ανθρώπινα δικαιώματα αλλά και ψαλιδισμένες ελευθερίες …Να ζήσει και να συνηθίσει και για το μέλλον έτσι … με το κεφάλι σκυμμένο , εξαθλιωμένος ,υποταγμένος στην μοίρα του ..;!

Αυτή η χρονιά έφερε ξέσπασμα στην ανθρώπινη φύση…. Ταξίδια και διακοπές σε πρώτη ζήτηση .Λίγοι όμως έδωσαν σημασία , ότι οι ροές των « λάθρο» αυξάνουν και πάλι επικίνδυνα .Σωρηδόν οι παράνομοι μετανάστες περί τους 1500 και πλέον κάθε μέρα -ναι καλά διαβάσατε!- εισερχόμενοι από όλα τα σημεία της Ελληνικής επικράτειας , κυρίως όμως από Έβρο και Αιγαίο με φουσκωτά και σαπιοκάϊκα… Που θα καταλήξουν σε κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης ( ΚΥΤ) για να προωθηθούν περαιτέρω να εποικίζουν στα επονομαζόμενα κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας ( hotspots) την πατρώα και ευλογημένη ελληνική γη… με τις ευλογίες του εμετικού Υπουργού Μυταράκη και των μυσαρών ΜΚΟ. Ένας εξοντωτικός, ανηλεής και ύπουλος υβριδικός πόλεμος στον Έβρο με σκοπό να αλλοιώσει τα κύρια χαρακτηριστικά της πατρίδας μας και ενώ εμείς κοιτάμε αποχαυνωμένοι, ονειρευόμενοι εξωτικούς παραδείσους …( βλ Ηλίας Ν. Ηλιακόπουλος Υβριδικός πόλεμος στον Έβρο , σε Ηλεκτρονική σελίδα maximum fm21-8-2022 και Ελεύθερη Θράκη από 23-8-2022 σελ.9) Γιατί έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση δεν χρειάζεται πόλεμος για να αλωθεί η χώρα !Ισχύουν τέτοιοι νόμοι στην Ελλαδική Πολιτεία ώστε η Ισλαμοποίηση της να γίνεται άκοπα , αναίμακτα και χωρίς πόλεμο ! Αφού οι σε νεαροί ηλικία αλλογενείς δεν απελαύνονται , παραμένουν εδώ , τους χορηγούνται επιδόματα , δικαίωμα δωρεάν κατοικίας αλλά και πριμοδότηση να ανοίξουν επιχείρηση ,έτοιμοι ανά πάσαν στιγμή να αποτελέσουν την πέμπτη φάλαγγα σε βάρος της πατρίδας μας …Για να μη ξεχνάμε την σοφή ρήση του πάππου μας Αριστοτέλη πως οι διαφορετικές φυλές οδηγούνται μοιραία κάποια στιγμή σε διενέξεις και σε πολέμους , εκδιώκοντας η πιο ισχυρή την πιο αδύναμη …( βλ προς αυτή την κατεύθυνση Ηλίας Ηλιακόπουλος «Στασιωτικόν δε και το μη ομόφυλον» σε Ηλεκτρονική σελίδα maximum fm 23-8-2022 και Ελεύθερη Θράκη από 25-8-2022 ) σελ1 και 9) .Μας περιμένει λοιπόν κάτι ανάλογο αλλά και χειρότερο ..;Μετά από αυτή την ανάλυση αναρωτιέται κανείς: Πόσο λοιπόν πιο υποκριτές οι Έλληνες πολιτικάντηδες , όταν μας λένε , πως θωρακίζουν τον Έβρο και τα σύνορα της χώρας …;!( βλ γι αυτό Ελένη Παπαδοπούλου Μουσουλμανοποίηση χωρίς καν πόλεμο σε Ελεύθερη Θράκη από 20 8-2022 )

Και αν μέχρι τώρα δεν έχουν αποδώσει τα ημίμετρα των κοντόφθαλμων ελλαδικών κυβερνήσεων , αφού με φράχτη και λίγους σχετικά συνοριοφύλακες σε σχέση με τον όγκο των εισερχομένων «λάθρο» δεν επαρκούν , η λύση πρέπει να αναζητηθεί στο « εύψυχον» των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων Ασφαλείας.
Αν πράγματι δεν κατέβουν οι συνοριοφύλακες μαζί με εκπαιδευμένα τμήματα του Ελληνικού στρατού στο ποτάμι , πλαισιωμένα και με έμπειρους Εθνοφύλακες που θα χτενίζουν με περίπολα κάθε γωνιά των συνόρων μας – στον Έβρο ή τα βουνά – για να μπορούν να αποτρέπουν την είσοδο και του τελευταίου «λάθρο» , τίποτε ουσιαστικό και δραστικό δεν θα γίνει στη κατεύθυνση της αποτροπής εισόδου των παρανόμων μεταναστών !
Δεν αρκεί μόνο ο έλεγχος στους δρόμους , αν διακινούνται παράνομοι μετανάστες -γιατί κάτι τέτοιο οδηγεί το πολύ στην σύλληψη των διακινητών και «λάθρο» και μοιραία στην χορήγηση προσωρινών αδειών παραμονής στους όλο και περισσότερο εισερχόμενους λάθρο , καταστροφή για την χώρα – αλλά θα πρέπει τα αρμόδια τμήματα στρατού εμπλουτισμένα ακόμη και με εφέδρους στρατευμένους , όπως και στο απώτερο παρελθόν , με επιτελικούς συνοριοφύλακες , φυσικά και γυναίκες (!) , με έμπειρους και χαλκέντερους Εθνοφύλακες –υπάρχουν πολλοί στον Έβρο- να ορθώσουν ανθρώπινο και όχι τεχνικό και άψυχο τείχος για να αποτρέψουν αυτόν τον θανάσιμο κίνδυνο για την πατρίδα μας , για την ίδια μας την ύπαρξη ! Μήπως αυτό δεν έγινε «εν τοις πράγμασι» τον Μάρτιο του 2020 , όταν σύσσωμοι ,Στρατός –Λαός –Σώματα Ασφαλείας σαν μια γροθιά απέκρουσαν τα « μογγολικά στίφη» να εισέλθουν στην χώρα ;!Αν ακόμη το Λιμενικό δεν χτενίζει τα κρίσιμα περάσματα στο Αιγαίο με σύγχρονα και ευέλικτα πολεμικά σκάφη , όλα συνδεδεμένα με τον θάλαμο επιχειρήσεων του ΓΕΝ , για να μην επιτρέπουμε να προσεγγίζουν τα σαπιοκάραβα τις ελληνικές ακτές ,αν δεν ελέγξουμε σε βάθος τις διάφορες ΜΚΟ και τους αόρατους εποπτεύοντες «εφιάλτες» , πάλι τίποτε δεν θα γίνει …!( βλ εύστοχες σκέψεις προς την κατεύθυνση αυτή πρόσφατο κεντρικό άρθρο σε Ελεύθερη Θράκη «Όλοι δίπλα στις όχθες του Έβρου» από 2-9-2022 σελ 7)

Αν ακόμη δεν ενεργοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν εδώ στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη ο Νόμος περί «παλλαϊκής Άμυνας»,(ΠΑΜ) υπ αρ 2641/1998, με αύξηση του αριθμού των στρατευμένων σε τούτη την ευαίσθητη περιοχή , μετά βεβαιότητας θα μας πλήξουν δεινά .Ας δούμε φωτεινό παράδειγμα την παλλαϊκή άμυνα του Ισραήλ, που κατορθώνει και επιβιώνει λόγω νοοτροπίας ανάμεσα σε τσακάλια…Η φιλοσοφία της οργάνωσης της ΠΑΜ του Ισραήλ , που επιχειρήσαμε να αντιγράψουμε με το ισχύον Νομοθέτημα επιβλήθηκε από την γεωγραφική θέση το σχήμα της χώρας και την περιφερειακή απειλή , έχει δε ως βάση την ύπαρξη ενός πανίσχυρου και άριστα οργανωμένου τακτικού στρατού. Έχουμε την πρόθεση να κάνουμε κάτι αντίστοιχο, γιατί τα λόγια μόνο δεν αρκούν…Για να μη παρεμβαίνουν οι «βο(υ)λευτάδες» και βραχυκυκλώνουν την μετάθεση στην πρώτη γραμμή υποχρεωτικά όλων των Ελλήνων αντί να στέκονται αποχαυνωμένοι μπροστά στο iphone τους ….Μόνο αν προτάξουμε στήθη όλοι στα σύνορα , εκπαιδευτούμε σε « παλλαϊκή» άμυνα έχουμε ελπίδες να αποκρούσουμε τον ύπουλο έχθρό ( βλ Κωνσταντίνου Φράγκου , η παλλαϊκή Άμυνα ,στα ΝΕΑ στις 23-10-1997 , επίσης προς αυτή την κατεύθυνση Ελεύθερη Θράκη ,Ανακοίνωση του Συλλόγου Αλληλεγγύης Πολιτών Β Έβρου ΑΚΡΙΤΕΣ ,Ανάγκη παλλαϊκής Άμυνας στον Έβρο από 1-9-2022 σελ.7)

Για να γίνουν όμως όλα αυτά καθίσταται αναγκαία και απαραίτητη η αλλαγή νοοτροπίας των δουλικών κυβερνήσεων με τους άθλιους ανθελληνικούς Νόμους.Οι τελευταίοι είναι κράχτες και σωσίβιο για τους αλλογενείς πληθυσμούς ! Γι αυτό μόνο η Ελληνική ψυχή μπορεί να δώσει απάντηση τούτη την κρίσιμη ώρα ! Για να τα αλλάξει όλα προς την πιο πάνω κατεύθυνση. Καταργώντας τις μέχρι τώρα δουλικές κυβερνήσεις με τους εθνοκτόνους Νόμους .Γιατί Συνέλληνες «Ελεύθερον το εύψυχον»!

* Ο Ηλίας Ν. Ηλιακόπουλος είναι Δρ Νομικής ,Δικηγόρος και δραστηριοποιείται στον χώρο της Θράκης

Shares