Δευτέρα , 4 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

Η πολιτική ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ Lauren Southern που κάνει αγώνα ΚΑΤΑ του ΙΣΛΑΜ μιλάει στο Ευρωκοινοβούλιο…

Στο πλαίσιο της ταινίας-ντοκιμαντέρ που φτιάχνει αυτήν την περίοδο η πολιτική ακτιβίστρια, Lauren Southern, πραγματοποιεί σήμερα μια «συνάντηση κρίσης» για τη μετανάστευση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.

Στη συνάντηση θα παρουσιάσει μια συνέντευξη που πήρε από μια ομάδα λαθρομεταναστών Μαροκινών, μαζί με μια συνέντευξη ενός διευθύνοντα συμβούλου Μη Κυβερνητικής Οργανώσεως για τους μετανάστες, ο οποίος φυλακίστηκε για τη συνεργασία του με λαθρεμπόρους.

Οι συνεντεύξεις αποτελούν μέρος της τελευταίας ταινίας ντοκιμαντέρ “Borderless” της Southern, όπου διερευνά τα ζητήματα που σχετίζονται με τη μαζική μετανάστευση σε ολόκληρη τη Μεσόγειο τόσο στην Ευρώπη όσο και στη Βόρεια Αφρική.

“Το Borderless είναι ένα ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει τον αντίκτυπο πολιτικών ανοιχτών συνόρων και την υπαιτιότητα εκείνων που τις δημιουργούν”, είπε μεταξύ άλλων η Southern.

Η βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Janice Atkinson, η οποία φιλοξενεί την εκδήλωση, χαρακτήρισε την ταινία “μια σημαντική και έγκαιρη υπενθύμιση ότι δεν έχουμε τον έλεγχο των συνόρων μας και ότι οι ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους είναι πραγματικά οι λαθρέμποροι με τη βοήθεια των φιλελεύθερων αριστερών”.
Με πληροφορίες από Voice of Europe

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares