Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Η πιο δύσκολη ερωτική σκηνή που γύρισε ποτέ η Μάργκο Ρόμπι… (ΦΩΤΟ)

Και που ήταν κυριολεκτικά η πιο επώδυνη που έκανε ποτέ…

Αν δεν υπήρχε ο Λύκος της Wall Street με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, το πιο πιθανό είναι πως ο αντρικός πληθυσμός του πλανήτη δεν θα είχε αγαπήσει τόσο πολύ την Μάργκο Ρόμπι. Λίγο η επιτυχία της ταινίας και λίγο το γεγονός ότι η Ρόμπι έδειχνε πιο σέξι από ποτέ στο κοντό φούξια φόρεμά της.

ΔΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 

Όμως αυτή ειδικά η ερωτική σκηνή, όπου ο Ντι Κάπριο προσπαθούσε με δυσκολία να αντιμετωπίσει τις γόβες της Ρόμπι, συζητιέται μέχρι σήμερα. Και από την ίδια την Ρόμπι.

Σε μία από τις σκηνές έπρεπε να εμφανιστεί εντελώς γυμνή και να κάνει σεξ με τον Ντι Κάπριο πάνω σε ένα κρεβάτι γεμάτο χαρτονομίσματα. Η σκηνή που τελικά δεν έφτασε μέχρι το final cut της ταινίας, ήταν κυριολεκτικά μία από τις πιο επώδυνες που γύρισε η ηθοποιός. Όταν το γύρισμα τελείωσε, οι φροντιστές είδαν πως η πλάτη της ήταν σαν να την είχαν χτυπήσει με κάποιο αντικείμενο, εξαιτίας της επαφής που είχε με τα χαρτονομίσματα. Η ίδια μάλιστα είχε δηλώσει πως επειδή το χαρτί που χρησιμοποιείται είναι πιο σκληρό για τα ψεύτικα χρήματα, κάνει την διαδικασία ακόμη πιο επώδυνη.

https://youtu.be/d6GNI52Nj9I

ratpack.gr

Shares