Κυριακή , 2 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Η Πάτρα φώναξε “Κυριάκος Βελόπουλος” – Κοσμοσυρροή στην ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης

“Πλημμύρα” από κόσμο στην Πάτρα με την άφιξη του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος και ολοκλήρωσε σήμερα το απόγευμα την ομιλία του, θίγοντας ουσιαστικά προβλήματα της επικαιρότητας, αλλά και δίνοντας εναλλακτικές προτάσεις για την επίλυσή τους.

Προσπαθώντας αρχικά να εξυψώσει το ηθικό των Ελλήνων που συμμετείχαν στην ομιλία, πληγωμένοι από τις πρόσφατες, αλλά και μακροπρόθεσμες εχθρικές πολιτικές που έχουν επιβάλλει οι εναλλασσόμενες κυβερνήσεις, ο Κυριάκος Βελόπουλος επικαλέστηκε ιδίως στην πολιτιστική κληρονομιά και αφιερώνοντας λίγο χρόνο κάνοντας επίκληση σε σοφά λόγια.

Αμέσως ξεκίνησε να μιλάει για τα θέματα της επικαιρότητας, θίγοντας την ακρίβεια και τις τουρκικές προκλήσεις. Υποστήριξε ότι η αξία δεν περιορίζεται μόνο στην ύλη από τον ορυκτό πλούτο που διαθέτει , αλλά και στην υπεραξία που μπορεί να προσφέρει, ανοίγοντας εκατομμύρια θέσεις εργασίας. Αναφερόμενος και σε καταγγελίες από την πρόεδρο βενζινοπωλών Αττικής ότι υπάρχουν περιπτώσεις λαθρεμπορίας βενζίνης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης εξαπέλυσε επίθεση προς την κυβέρνηση, η οποία αποφάσισε ότι “λύση” σε αυτό το ζήτημα είναι…η απεργία. Η Ελληνική Λύση εναλλακτικά υποστηρίζει την κάθετη και την οριζόντια πάταξη του λαθρεμπορίου.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στο τουρκικό ζήτημα με την θέση του κ. Βελόπουλου να είναι πάγια: Αντεπίθεση, ποινές και μποϊκοτάζ σε τουρκικά προϊόντα, αλλά και ως προτεραιότητα να ενεργεί η Ελλάδα βάσει “Εθνικού Δικαίου” και όχι του “Διεθνούς Δικαίου”, με αποτέλεσμα να υπάρξει αφορμή να αντεπιτεθεί ουσιαστικά η Ελλάδα προς τις παράνομες τουρκικές προκλήσεις, οι οποίοι απειλούν με πόλεμο και με σφετερισμό των Ελληνικών νησιών. Eπιτέθηκε και σε εκπροσώπους της ΝΔ και τους κατηγόρησε ότι δεν ασκούν σοβαρή εξωτερική πολιτική, ενώ ισχυρίστηκε ότι “τους πιάνει το μαγουλάκι τους ο Ακάρ”.

Για το θέμα της επισιτιστικής κρίσης, ο Κυριάκος Βελόπουλος επιτέθηκε στην πολιτική επιδομάτων, τα οποία δημιουργεί “μαλθακούς” ανθρώπους και εναλλακτικά, όπως πάντοτε, τοποθετείται υπέρ της παραδοσιακής οικονομικής διεξόδου με το να οργωθούν τα χωράφια και να πάρει “μπρος” η υλική παραγωγή.

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares