Παρασκευή , 22 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Η παραδοχή του Πρόεδρου της Pfizer για το εμβόλιο: ”Δεν είμαστε σίγουροι εάν το εμβόλιο εμποδίζει τη μετάδοση του κορονοϊού!”

Σε απίστευτες  δηλώσεις που προκαλούν προβληματισμό και ερωτηματικά προχώρησε ο Έλληνας πρόεδρος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά για το εν κάποιος μπορεί να μεταδώσει τον νέο κορονοϊό αφότου κάνει το εμβόλιο.


Οι δηλώσεις του CEO του αμερικανικού φαρμακευτικού κολοσσού διατυπώθηκαν στην εκπομπή «Dateline» του αμερικανικού δικτύου «NBC News», με οικοδεσπότη τον Λέστερ Χολτ.

«Η φαρμακευτική εταιρεία «δεν είναι σίγουρη» εάν το εμβόλιο εμποδίζει τη μετάδοση του νέου κορονοϊού», υποστήριξε ο Μπουρλά επισημαίνοντας ότι:

«Αυτό είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί».

Τον Νοέμβριο, ο αμερικανικός φαρμακευτικός κολοσσός «Pfizer» ανακοίνωσε ότι το υποψήφιο εμβόλιο είχε αποδειχθεί περισσότερο από 90% αποτελεσματικό στην πρόληψη της νόσου COVID-19 και υπέβαλε αίτηση για άδεια έκτακτης ανάγκης από τον αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Το ερώτημα είναι το εξής , την στιγμή που βλέποντας πως τα στοιχεία αποδεικνύουν αναποτελεσματικότητα και μετά τα λεγόμενα του Προέδρου της να προκαλεί προβληματισμό , η κυβέρνηση γιατί παραγγέλνει σε αγορές εμβολίων ;

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares