Τρίτη , 18 Φεβρουαρίου 2020
Τελευταία Νέα

Η παγίδα της Νέας Δημοκρατίας στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ! Απίστευτες ατάκες του Κ.Βελόπουλου…

Αποκαλύφθηκε η παγίδα που είχε στήσει η  Νέα Δημοκρατία στην Ελληνική Λύση στην χθεσινή ψηφοφορία στην Βουλή.

Συγκεκριμένα στην χθεσινή ψηφοφορία σχετικά με την υπόθεση με τον Παπαγελόπουλο ,η Νέα Δημοκρατία ήθελε να ψηφίσουν οι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης ,προκειμένου σε περίπτωση που έχουν απώλειες εννοώντας λιγότερους ψήφους η ΝΔ να φανεί ότι η Ελληνική Λύση του Κ.Βελόπουλου δεν ψήφισε και να την κατηγορήσει.

Αλλά όταν η Ελληνική Λύση του Κ.Βελόπουλου ανακοίνωσε μπροστά σε όλους στην Βουλή ότι αποχωρεί εκεί ήταν και η στιγμή που ξεσκεπάστηκε η Νέα Δημοκρατία καθώς φάνηκε η παγίδα που είχαν στήσει. Με την αποχώρηση της Ελληνικής Λύσης και αφού δεν ψήφισαν φάνηκαν ξεκάθαρα ότι οι απώλειες ήταν από την ΝΔ.

Αναλυτικότερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κ.Βελόπουλος έκανε αναφορές γι αυτό το περιστατικό με την ΝΔ στο περιστύλιο της Βουλής και επισήμανε ότι η Ελληνική Λύση πολύ σοφά έπραξε και αποχώρησε .

Ανέφερε ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ήθελαν την αθώωση του Τσίπρα ,αυτή η ιστορία όμως πρέπει να φτάσει μέχρι το τέλος.

Ακόμα ο Κ.Βελόπουλος τόνισε ότι η Ελληνική Λύση έπραξε το σωστό καθώς φάνηκε η παγίδα που έστησε η ΝΔ στην  Ελληνική Λύση  καθώς  έτσι η ΝΔ ήθελε  σήμερα πολλοί να την   κατηγορήσουν ότι συμβάλλαμε στην αθώωση του Παπαγελόπουλου.

Στο τέλος τόνισε ότι η ΝΔ θα έπρεπε να ντρέπεται για την παγίδα που έστησε  στην Ελληνική Λύση αλλά ευτυχώς το κόμμα του Κ.Βελόπουλου αποχώρησε και έτσι αποκαλύφθηκε πια είναι η ΝΔ.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ΚΒελόπουλου:

Η παγίδα της Νέας Δημοκρατίας στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ! Απίστευτες ατάκες του Κ.Βελόπουλου…

Gepostet von VoiceNews.gr am Mittwoch, 9. Oktober 2019

 

 

Δείτε επίσης και το tweet του Βελόπουλου που ξεσκεπάζει την ΝΔ:

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares