Τρίτη , 20 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Η Νάπολι θα στραφεί εναντίον των παικτών της…

Η Νάπολι θα στραφεί εναντίον των παικτών της...

Η άρνηση των παικτών να κλειστούν στο προπονητικό κέντρο, ως τιμωρία για την ισοπαλία με την Σάλτσμπουργκ για το Champions League, με τον πρόεδρο της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να περνά στην αντεπίθεση…

Στη Νάπολι γίνονται τρελά πράγματα από το βράδυ της Τρίτης, όταν ο Κάρλο Αντσελότι αρνήθηκε να μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου της UEFA και στη συνέχεια οι παίκτες έφυγαν για τα σπίτια τους και όχι για το προπονητικό κέντρο, όπου θα έπρεπε να παραμείνουν ως την Κυριακή με απόφαση της διοίκησης.

Μία μέρα μετά, το κλαμπ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Η διοίκηση ανακοινώνει ότι, σε σχέση με την συμπεριφορά των παικτών της ομάδας το βράδυ της 5ης Νοεμβρίου 2019, θα προχωρήσει στην προστασία των δικαιωμάτων της σε ό,τι αφορά το οικονομικό, το πειθαρχικό και το κομμάτι της εικόνας της. Ξεκαθαρίζουμε, επίσης, ότι έχουμε αναθέσει την ευθύνη για την εκτέλεση της απόφασης για παραμονή της ομάδας στο προπονητικό κέντρο, στον Κάρλο Αντσελότι. Τέλος, γνωστοποιούμε την απαγόρευση δηλώσεων στον Τύπο για αόριστο χρόνο».

protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares