Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Οι… «μυστικές» δημοσκοπήσεις «δείχνουν» ποιοι πάνε Ευρωβουλή! Ross Daly και Αλέξης Γεωργούλης στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ…

Τη Δευτέρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα παρουσιαστεί σε μια πανηγυρική τελετή το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές. Έτσι το πιθανότερο είναι σήμερα θα δοθούν στην δημοσιότητα και τα πέντε τελευταία ονόματα του ψηφοδελτίου όπου σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα του Αλέξη Γεωργούλη αλλά και του γνωστού τραγουδοποιού, Ross Daly, ο οποίος ζει μόνιμα στην Κρήτη.Εν τω μεταξύ στην Κουμουνδούρου έχουν αρχίσει να φτάνουν τα πρώτα αποτελέσματα  των δημοσκοπήσεων που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για την αποδοχή που έχουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές τους στην κοινωνία. Οι πληροφορίες λένε ότι στην πρώτη εξάδα βρίσκονται ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο Κώστας Αρβανίτης, ο Στέλιος Κούλογλου, ο Πέτρος Κόκκαλης, ο Δημήτρης Πλουμπίδηςκαι η Ραλλία Χριστίδου.

Ο εναγκαλισμός του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιοφαίνεται ότι του έχει δημιουργήσει προβλήματα στο σκληρό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ γεγονός που αποτυπώνεται και στις  μετρήσεις.

Ο πρωθυπουργός πάντως από την Καλαμάτα, όπου παραβρέθηκε χθες το βράδυ στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών, δηλαδή στην συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκηλέγοντας: «Άκουσα τον στενό οικογενειακό φίλο και χρηματοδότη του κυρίου Μητσοτάκη, τον πολλάκις υπόδικο και διωκόμενο κ. Μαρινάκη, να αναλαμβάνει χρέη αρχηγού για λογαριασμό της ΝΔ.

 

Συλλαβίζοντας από το ραδιόφωνο δήθεν συνταρακτικές αποκαλύψεις, υψηλής αξιοπιστίας, τόσο υψηλής όσο και οι στημένοι ποδοσφαιρικοί αγώνες για τους οποίους διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Και είδα και τη ΝΔ να σπεύδει να υιοθετήσει τη γραμμή του φυσικού αρχηγού της. Γιατί τέτοιος πόνος; Γιατί τέτοιο άγχος; Γιατί τόση απελπισία;».

«Να σας πω γιατί», επεσήμανε ακόμα ο πρωθυπουργός, «γιατί τα κόλπα, οι δουλειές κάτω από το τραπέζι, οι μίζες και όλα όσα γονάτισαν τον τόπο, έρχονται στο φως. Γιατί δεν υπάρχει πια το μακρύ χέρι της εξουσίας να τα κρύψει. Γιατί δεν υπάρχει κανένας πλέον να πει στη Δικαιοσύνη πως να κάνει τη δουλειά της.

Για αυτό τους βλέπετε τους εκπροσώπους του παλιού καθεστώτος, να ωρύονται σε καθημερινή βάση. Να βρίζουν και να απειλούν θεούς και δαίμονες. Και γιατί τους πιάνει απελπισία όσο σκέφτονται ότι στις εκλογές δε ψηφίζουν ούτε οι δημοσκόποι ούτε οι δημοσιολόγοι. Στις εκλογές ψηφίζουν οι πολλοί. Και θα τους οδηγήσουν οριστικά στη θέση που τους αξίζει. Στο περιθώριο. Και πολλούς από αυτούς στο ακροατήριο της δικαιοσύνης. Και επειδή αυτό το γνωρίζουν καλά, γίνονται ακόμη πιο χυδαίοι και πιο επιθετικοί».

newsit

Shares