Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Η Μυρτώ έχει το δικό της βιβλίο: Δείτε πώς μπορείτε να το προμηθευτείτε και να την βοηθήσετε!

Το καλοκαίρι του 2012 ένα κορίτσι που βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά της, έπεσε θύμα μιας εγκληματικής ενέργειας. Ο 21χρονος Πακιστανός Αχμέτ Βακά θέλησε να πάρει το κινητό της Μυρτούς, να την βιάσει και εν τέλη να την σκοτώσει. Πώς; Πετώντας τη στα βράχια… Ωστόσο, το διεστραμμένο του μυαλό, δεν κατάφερε να τα κάνει όλα όπως τα είχε φανταστεί, καθώς η Μυρτώ ζει! Μπορεί οι τραυματισμοί που υπέστη να της προκάλεσαν μόνιμη αναπηρία, όμως δεν το έβαλε κάτω. Καθημερινά δίνει ένα γενναίο αγώνα μαζί με την μητέρα της για να καταφέρει όσα φάνταζαν μέχρι σήμερα ακατόρθωτα.

Η Μυρτώ ύστερα από 7 χρόνια έκανε το πρώτο της μπάνιο στην θάλασσα!

Η μητέρα της Μυρτούς, κα Μαρία Κοτρώτσου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Facebook την ίδια να έχει αγκαλιά την μονάκριβη κόρη της, η οποία απολάμβανε γεμάτη χαρά το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα, ύστερα από 7 ολόκληρα χρόνια.

Ένα παραμύθι αρωγός στη συνέχιση της θεραπείας αποκατάστασης της Μυρτούς

Ευτυχώς ακόμα υπάρχουν άνθρωποι με ανθρωπιά και κοινωνικές ευαισθησίες!
Η εθελόντρια συγγραφέας Εύα Πετροπούλου Λιανού, αναλογιζόμενη την σπουδαιότητα του αγώνα που δίνει η Μυρτώ, θέλησε να γράψει μια ιστορία που θα αποτυπώνει την Μυρτώ ως μια Super ηρωίδα. Ο τίτλος του παραμυθιού είναι «Η νεραϊδό-αμαζόνα Μυρτιά» και οι εικονογραφίες που κάνουν το παραμύθι ακόμα πιο ζωντανό και ξεχωριστό είναι της επίσης πολύ επιτυχημένης εικονογράφου Βιβής Μαρκάτου.

Τα έσοδα πηγαίνουν εξολοκλήρου στη συνέχιση της θεραπείας αποκατάστασης της Μυρτούς και θα καλύψουν το ταξίδι της στη Ρωσία σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης
Πώς μπορείτε να το προμηθευτείτε;
Μιας και οι εκδοτικοί οίκοι δεν δέχονται να εκδώσουν το βιβλίο δωρεάν, καθώς θέλουν να δίνουν ένα πολύ μικρό ποσοστό επί των εσόδων στην Μυρτώ και να κρατάνε εκείνοι τα περισσότερα, η μητέρα της Μυρτούς αναγκάστηκε να κάνει η ίδια αυτή την δουλειά. Όσοι επιθυμείτε να το προμηθευτείτε μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην κα Κοτρώτσου εδώ, η οποία θα σας δώσει τον αριθμό του τραπεζικού της λογαριασμού και στη συνέχεια θα σας αποστείλει το βιβλίο.

Όσοι επιθυμείτε και έχετε την οικονομική δυνατότητα, παρακαλώ στηρίξτε την Μυρτώ και δώστε της την δυνατότητα να συνεχίσει τον αγώνα αποκατάστασής της στη Ρωσία.

Το Nancy’s Blog επικοινώνησε με την μητέρα της Μυρτούς, την κα Μαρία Κοτρώτσου η οποία και ευχαριστεί όλους όσοι στηρίζουν την τιτάνια προσπάθειά της για την αποκατάσταση τους παιδιού της.

Το αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού δεν επιτρέπεται να τον δημοσιεύσουμε καθώς η τράπεζα μπορεί να τον δεσμεύσει. Μπορείτε πολύ εύκολα να τον μάθετε είτε στέλνοντας inbox στο facebook της κας Μαριάς Κοτρώτσου είτε στο Nancy’s Blog

Εύχομαι κάποια στιγμή το ελληνικό κράτος να μας δώσει αφορμή ώστε να είμαστε περήφανοι για αυτό. Προσωπικά θλίβομαι που η πολιτεία είναι ανύπαρκτη σε περιπτώσεις σαν της Μυρτούς και αφήνει μια τέτοια περίπτωση στην τύχη της.

Ευχόμαστε και προσευχόμαστε όλοι, να γίνει το θαύμα και η κλινική εικόνα της Μυρτούς να αλλάζει μόνο προς το καλύτερο. Καλή συνέχεια στον τεράστιο αγώνα που δίνει η μητέρα της, η οποία δεν έχει χάσει στιγμή την πίστη της ότι το παιδί της μπορεί να γίνει καλά!

Η Μυρτώ έχει το δικό της βιβλίο- Δείτε πώς μπορείτε να το προμηθευτείτε και να την βοηθήσετε!

greekteachers.gr

Shares