Σάββατο , 7 Δεκέμβριος 2019
Τελευταία Νέα

Η μόνη πραγματική ΕΛΛΗΝΙΚΗ φωνή! Ο Εμμανουήλ Φράγκος στο ευρωκοινοβούλιο: “ΚΛΕΙΣΤΕ τα σύνορα – Η χώρα σε κατάσταση ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ανάγκης”… (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ συνεχίζει να δίνει δυναμικά το παρών στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και να εκφράζει τον μέσο Έλληνα πολίτη που πνίγεται από τις πολιτικές τόσο των ελληνικών κυβερνήσεων όσο και των Βρυξελλών.

Ο ευρωβουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Εμμανουήλ Φράγκος Φραγκούλης, έκανε παρεμβάσεις χθες και σήμερα σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αλλά και την κατάσταση στα ελληνικά νησιά λόγω των λαθρομεταναστών.

Ο κ. Φράγκος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σήμερα ζήτησε η Ελλάδα να κηρυχθεί σε κατάσταση επείγουσας ανάγκης λόγω της εισβολής χιλιάδων λαθρομεταναστών από την Τουρκία, η οποία αρνείται να εφαρμόσει την συμφωνία της με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μάλιστα ο ευρωβουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ αναφέρθηκε στα δεκάδες προβλήματα που έχουν προκληθεί στους κατοίκους των νησιών, κάλεσε την κυβέρνηση να μην μεταφέρει το πρόβλημα στην ενδοχώρα με την μεταφορά των λαθρομεταναστών στις πόλεις και τα χωριά και κάλεσε τη Ν.Δ. να κλείσει τα σύνορα για να προστατευθούμε από την κλιμάκωση της Άγκυρας.

Μετά την παρέμβαση του Εμμανουήλ Φράγκου το λόγο πήρε ο ευρωοβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, ο οποίος υποστήριξε ότι “υπάρχουν δύο κόσμοι, αυτός της ακροδεξιάς (σ.σ. εννοώντας την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ) και της προόδου”, ομολογώντας στην ουσία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ. βρίσκονται στο ίδιο στρατόπεδο, δηλαδή αυτό της αποδοχής του “εποικισμού”. Από την άλλη είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και οι δυνάμεις που βάζουν πρώτα την Ελλάδα και τους Έλληνες και στηρίζει την οικογένεια αντί τον εποικισμό.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την βαρυσήμαντη παρέμβαση του κ. Φράγκου στην βουλή αλλά και τις προκλητικές δηλώσεις του κ. Αρβανίτη:

Επιπλέον, θυμίζουμε ότι ο ευρωβουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ έκανε χθες παρέμβαση στην Ευρωβουλή για τις προκλητικές και παράνομες γεωτρήσεις στα χωρικά ύδατα της Κύπρου (και κατ’ επέκτασιν της Ε.Ε.).

Δείτε την ομιλία του κ. Φράγκου παρακάτω:

Άδειασε o Εμμανουήλ Φράγκος Φραγκούλης την Ευρωπαϊκή ολιγωρία για την Τουρκία στην Ευρωβουλή….

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares