Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Η μοιραία Ferrari λίγο πριν την παραλάβει ο Τζώρτζης

Αποκλειστική φωτογραφία από το μοιραίο όχημα, λίγο πριν το παραλάβει ο άτυχος 45χρονος.

Ελάχιστα χιλιόμετρα πρόλαβε να διανύσει ο Τζώρτζης Μονογυιός οδηγώντας τη νέα Ferrari 488 που είχε αποκτήσει μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα. Το Newsbomb.gr φέρνει στη δημοσιότητα φωτογραφία του super car πριν αυέτό παραδοθεί στον άτυχο 45χρονου επιχειρηματία.

Το όχημα διακρίνεται πάνω σε φορτηγό εξειδικευμένο για μεταφορές αυτοκινήτων. Ο Τζώρτζης Μονογυιός παρέλαβε το νέο του αυτοκίνητο το βράδυ της Πέμπτης (13.01) και λίγες στιγμές αργότερα, το τραγικό τροχαίο δυστύχημα κόστισε τη ζωή του, με τη σύζυγό του να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς κατέφερε να βγει ζωντανή από τα συντρίμμια.

 

«Oμοιότητες με το τροχαίο του Mad Clip» λέει πραγματογνώμονας στο Νewsbomb.gr
Ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς, μίλησε στο Newsbomb.gr, εξηγώντας τι συνέβη στον τόπο του τροχαίου δυστυχήματος με τη Ferrari, που στοίχισε τη ζωή στον οδηγό Τζώρτη Μονογυιό, ενώ ανέφερε πως το συγκεκριμένο τροχαίο παρουσιάζει ομοιότητες με αυτό του Mad Clip.

Ειδικότερα, ο κ. Μαδιάς είπε ότι «Αυτό το τροχαίο ατύχημα έγινε σε μια κοντινή απόσταση, γύρω στο 1,5, χλμ, όπου πριν 3,5 μήνες σκοτώθηκε ο Mad Clip. Παρουσιάζει ομοιότητες με την φορά και την εκτροπή του οχήματος του Mad Clip.

Βλέπουμε ότι το αυτοκίνητο εξέρχεται από μια δεξιά στροφή σε σχέση με την αρχική του κατεύθυνση και 120 μέτρα περίπου από την καμπυλότητα της στροφής εκτρέπεται μπροστά και διαγώνια προς τα αριστερά σε σχέση με την αρχική του κατεύθυνση, πάνω σε έναν ανισόπεδο κόμβο με τρεις διαβάσεις πεζών και προσκρούει ακαριαία.

Ανεβαίνει πάνω στο ρύθρο της διαχωριστικής νησίδας μεταξύ των δύο ρευμάτων ανά κατεύθυνση και προσκρούει προφανώς με τον οπίσθιο δεξιό του τροχό πάνω στον κορμό του δένδου», σημειώνοντας ότι «ήταν το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί, με αποτέλεσμα το όχημα να πάρει ακαριαία φωτιά».

Ακόμη, ο πραγματογνώμονας επανέλαβε ότι «αυτό το δυστύχημα είναι σχεδόν πανομοιότυπο με του Mad Clip». Τέλος διερωτήθηκε «από πότε η κάμερα (της τροχαίας) δεν λειτουργεί και γιατί δεν την έχουν επισκευάσει», κάτι που όπως είπε αν ήταν σε λειτουργία θα έριχνε περισσότερο φως στην εξυχνίαση των αιτιών του τραγικού δυστυχήματος.

Η έκκληση Κούγια για αυτόπτες μάρτυρες και η δικαστική διαμάχη Μονογυιού
Περαιτέρω διερεύνηση του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο έχασε τη ζωή του ο επιχειρηματίας και αδελφός βουλευτή της ΝΔ, Γιώργος Μονογυιός, ζητά ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας, κάνοντας αναφορά σε αντιδικία που είχε ο επιχειρηματίας με πρωην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο επιχειρηματίας βρισκόταν σε αντιδικία με πρώην σύντροφό του, ενώ σήμερα επρόκειτο να καταθέσει υπόμνημα έπειτα από μήνυση που του είχε κάνει η συγκεκριμένη γυναίκα.

Κατά τον κ. Κούγια θα διερευνηθεί το τι έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας των τελευταίων χιλιομέτρων, όπου κινήθηκε το αυτοκίνητο, πριν εκτραπεί και αφού προσέκρουσε σε δέντρο νησίδας, αλλά και αν προ της εκτροπής υπήρξε εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου ή φυσικού προσώπου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπούσε μέχρι και την ώρα του θανάτου του τον γνωστότατο επιχειρηματία της Μυκόνου και αδελφό της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, κας Κατερίνας Μονογυιού, τον αείμνηστο Γεώργιο Μονογυιό.

Ο Γεώργιος Μονογυιός είχε οξυτάτη αντιδικία μέχρι και την ώρα του θανάτου του – σήμερα επρόκειτο να καταθέσουμε υπόμνημα σε ποινική υπόθεση μετά από μήνυσή της – με την πρώην σύντροφό του, με την οποία είχε αποκτήσει εκτός γάμου παιδί, το τονίζουμε με την πρώην σύντροφό του, όχι με την τραυματισθείσα και νοσηλευομένη στο νοσοκομείο σύζυγό του, στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια, όπου διεκδικούσε καλύτερες συνθήκες επικοινωνίας με το παιδί που είχε αποκτήσει με τη συγκεκριμένη κυρία.

Μετά το τραγικό χθεσινό ατύχημα, το δικηγορικό μας γραφείο θα διερευνήσει μαζί με την Ελληνική Αστυνομία τις ακριβείς συνθήκες, υπό τις οποίες ένας εξαιρετικός οδηγός, με ένα ασφαλέστατο και πανάκριβο αυτοκίνητο, έχασε τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, θα διερευνήσουμε το τι έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας των τελευταίων χιλιομέτρων, όπου κινήθηκε το αυτοκίνητο, πριν εκτραπεί και αφού προσέκρουσε σε δέντρο νησίδας, η οποία κακώς δεν είχε προστατευτικές μπάρες, ώστε να αποφευχθεί αυτού του είδους το ατύχημα και αν προ της εκτροπής υπήρξε εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου ή φυσικού προσώπου.

Με πολλή αγωνία περιμένουμε, αφού βελτιωθεί η υγεία της νυν συζύγου του και μητέρας του ολίγων μηνών δεύτερου παιδιού του να μας διευκρινίσει και να μας αποκαλύψει το τι ακριβώς προηγήθηκε της τελευταίας σκηνής του τραγικού για τον αείμνηστο Γεώργιο Μονογυιό ατυχήματος.

Σημειωτέον, ότι ο εκλιπών είχε σημαντικότατη περιουσία και δύο πολύ επιτυχημένες επιχειρήσεις στη Μύκονο. Παρακαλούμε τον οιονδήποτε αυτόπτη μάρτυρα ή οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για την πορεία του αυτοκινήτου πριν προσκρούσει στο δέντρο και αναφλεγεί να επικοινωνήσει με το δικηγορικό μας γραφείο».

Συνεργάτες του Τζώρτζη Μονογυιού άφησαν λουλούδια στο σημείο
Οι συνεργάτες του Τζώρτζη Μονογυιού, όντας συγκλονισμένοι, από την είδηση του τραγικού δυστυχήματος, αφήνουν λουλούδια στο σημείο.

 

Τζώρτζης Μονογυιός: Συγκλονιστικό βίντεο με τον 45χρονο να κείτεται νεκρός – Προσοχή σκληρές εικόνες
Ένα συγκλονιστικό βίντεο με τον 45χρονο Τζώρτζη Μονογυιό να κείτεται νεκρός βλέπει το φως τη δημοσιότητας.

Στα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή το «Το Πρωϊνό» φαίνεται ο Τζώρτζης Μονογυιός να κείτεται νεκρός σε πάρκο δίπλα από την παραλιακή και η πολυτελής Ferrari να φλέγεται.

Είχε προηγηθεί η απελπισμένη προσπάθεια φίλων του να απεγκλωβίσουν τον Τζώρτζη Μονογυιό κάτι το οποίο κατάφεραν αλλά δυστυχώς το νήμα της ζωής του 45χρονου είχε κοπεί.

Ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός βρισκόταν το απόγευμα της Πέμπτης στη Βουλιαγμένη μαζί με τη γυναίκα του Αθηνά και δύο φίλους του, όταν λίγο μετά τις 20.00 ξεκίνησε μαζί με τη σύζυγό του να πάνε στην περιοχή της Βούλας με σκοπό να παραλάβουν την καινούργια Ferrari που είχαν αγοράσει.

O Τζώρτζης Μονογυιός, έχασε τον έλεγχο του supercar μετά τη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με τη Βουλιαγμένης, εκεί που ο δρόμος στρίβει δεξιά με κατεύθυνση τη Βουλιαγμένη. Η μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός, ίσως για να δοκιμάσει το καινούργιο του αυτοκίνητο, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν γνώριζε ακόμα τη «συμπεριφορά» της Ferrari, μπορεί να έφεραν την τραγωδία.

Δυστύχημα με Ferrari: Δεν υπάρχει πουθενά φρενάρισμα – Δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο
Για τα μέχρι στιγμής στοιχεία για το τραγικό δυστύχημα στη Βούλα με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό, μίλησε στην ΕΡΤο πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων, Παναγιώτης Μαδιάς.

«Το ατύχημα αυτό μου θυμίζει το ατύχημα του Mad Clip πριν έγινε πριν από λίγους μήνες με την εκτροπή της πόρσε, στα 1.500 μέτρα μακριά» είπε ο κ. Μαδιάς.

 

Εξήγησε ότι το αυτοκίνητο σημείωσε μπροστά και διαγώνια αριστερά εκτροπή και ύστερα από 15 μέτρα χτύπησε πάνω στο δέντρο, αποκολλήθηκε ο οπίσθιος δεξιός τροχός και το αυτοκίνητο στράφηκε προς τα αριστερά πριν καταλήξει στο σημείο όπου έπιασε φωτιά.

Σε ερώτηση για το εάν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος απάντησε ότι δεν έχουν εντοπιστεί εμφανή ίχνη πλαγίας ολίσθησης ή τροχοπέδησης, μικρής ή μεγάλης έκτασης. «Είναι ανύπαρκτα τα ίχνη» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την ταχύτητα, με την οποία κινούνταν το όχημα, εκτίμησε ότι η καταστροφή μπορεί να επήλθε ακόμα και με 90 χλμ, αλλά η αρχική ταχύτητα ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη από τα επιτρεπόμενα όρια των 70 χλμ.

Τέλος, εξέφρασε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι το όχημα τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες. “Τα αυτοκίνητα αυτής της κλάσης έχουν δικλείδες ασφαλείας στο ντεπόζιτο που είναι τα καύσιμα. Δεν πρέπει να παίρνουν αμέσως φωτιάς. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση, θα αποτελέσει αντικείμενο έρευνας” είπε.

«Δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο»
«Η πρώτη εικόνα που έχουμε δείχνει ότι δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο στο χθεσινό δυστύχημα στη Βούλα, όπου έχασε τη ζωή του ο οδηγός και τραυματίστηκε η σύζυγός του. Συγκεντρώνουμε βίντεο από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής, ενώ έχουμε αναθέσει σε ειδικό πραματογνώμονα να συντάξει πόρισμα».

Αυτά τονίζουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της Τροχαίας για το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα, όπου το πολυτελές όχημα των 800 ίππων, που οδηγούσε 45χρονος, έφυγε ξαφνικά από την πορεία του, έπεσε πάνω σε δένδρο και τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός.

 

Πηγή: newsbomb.gr

Shares