Τρίτη , 27 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Η ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ μόλις έκανε ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ στους Έλληνες Πρωθυπουργούς- Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης;..

Η ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ μόλις έκανε ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ στους Έλληνες Πρωθυπουργούς- Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης;..

Η Μελάνια Τραμπ στόλισε και φέτος τον Λευκό Οίκο για τα Χριστούγεννα και αυτή την φορά ο στολισμός ήταν «πατριωτικός».

Στα άδυτα του Λευκού Οίκου μας έβαλε η Μελάνια Τραμπ με ένα βίντεο που ανέβασε στα social media και με το οποίο περιγράφει τον φετινό στολισμό για τα Χριστούγεννα.

Εμείς θέλουμε να σκεφτείτε το εξής. Τέτοια πατριωτική διακόσμηση θα έκανε ποτέ ελληνίδα σύζυγος Πρωθυπουργού. Σίγουρα δεν έκαναν μέχρι τώρα και δεν πιστεύουμε πως θα γίνει. Άλλωστε στην Ελλάδα έχουν μία ελληνοφοβία οι Πρωθυπουργοί και αποφεύγουν τον πατριωτισμό. Γιατί άραγε; 

Κάποιοι θα πουν κιτς, κάποιοι θα πουν αμερικανιές. Ωστόσο κανένας Αμερικανός δεν ντρέπεται να τοποθετήσει τη σημαία του στο σπίτι του. Κανένας Αμερικανός δεν ντρέπεται να στολίσει πατριωτικά. Εδώ στην Ελλάδα για ποιο λόγο εμφανίζεται αυτό το φαινόμενο;

H ελληνική σημαία συμβολίζει το Εθνος, την Ιστορία και τη Θρησκεία μας…

Στο βίντεο η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εμφανίζεται να βάζει τις τελευταίες πινελιές στον διάκοσμο που ονόμασε «Το Πνεύμα της Αμερικής».

View this post on Instagram

“The Spirit of America” #ChristmasWhiteHouse2019

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on

Η οικογένεια Τραμπ επέστρεψε στον Λευκό Οίκο αφού πέρασαν την Γιορτή των Ευχαριστιών στην Φλόριντα. Έγραψε στην ανάρτησή της: «Το Πνεύμα της Αμερικής λάμπει στον Λευκό Οίκο! Είμαι πανευτυχής και μοιράζομαι μαζί σας αυτή την επίδειξη πατριωτισμού για να την δουν όλοι και να ζήσουν την ομορφιά της περιόδου των Χριστουγέννων».

Ο φετινός στολισμός περιλαμβάνει ψεύτικο χιόνι, αστέρια και πολλά εθνόσημα αλλά και ένα μεγάλο ημερολόγιο.Η ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ μόλις έκανε ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ στους Έλληνες Πρωθυπουργούς- Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης;..Η ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ μόλις έκανε ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ στους Έλληνες Πρωθυπουργούς- Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης;..Η ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ μόλις έκανε ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ στους Έλληνες Πρωθυπουργούς- Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης;..Η ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ μόλις έκανε ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ στους Έλληνες Πρωθυπουργούς- Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης;..Η ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ μόλις έκανε ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ στους Έλληνες Πρωθυπουργούς- Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης;..Η ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ μόλις έκανε ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ στους Έλληνες Πρωθυπουργούς- Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης;..Η ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ μόλις έκανε ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ στους Έλληνες Πρωθυπουργούς- Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης;..Η ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ μόλις έκανε ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ στους Έλληνες Πρωθυπουργούς- Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης;..Η ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ μόλις έκανε ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ στους Έλληνες Πρωθυπουργούς- Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης;..Η ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ μόλις έκανε ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ στους Έλληνες Πρωθυπουργούς- Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης;..Η ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ μόλις έκανε ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ στους Έλληνες Πρωθυπουργούς- Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης;..

Τον επόμενο μήνα θα γίνουν πολλές δεξιώσεις στον Λευκό Οίκο για το προσωπικό, τους στρατιωτικούς, βουλευτές και άλλους.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares