Παρασκευή , 30 Οκτωβρίου 2020

Η Μέγκι Ντρίο «στάζει φαρμάκι»: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι κακιά, έχει τουπέ και την έχει ψωνίσει….

Η Μέγκι Ντρίο «στάζει φαρμάκι»: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι κακιά, έχει τουπέ και την έχει ψωνίσει....

«Έχει ένα τουπέ που δεν μου αρέσει και γι’ αυτό το λόγο κάθομαι και το λέω, όχι επειδή ζηλεύω. Εγώ κάνω την πορεία μου, δεν ζηλεύω κανέναν», είπε το μοντέλο


Η Μέγκι Ντρίο ό,τι έχει να πει το λέει χωρίς να μασάει τα λόγια της και κυρίως χωρίς να την ενδιαφέρουν οι συνέπειες. Αυτή τη φορά βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τα είπε έξω από τα δόντια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Βίκυ Καγιά.

Ξεκαθάρισε πως δεν ζηλεύει την πορεία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον χώρο της μόδας και είπε πως, σύμφωνα με τη δική της γνώμη, την έχει ψωνίσει: «Δεν θέλω να μιλήσω για την καριέρα της Ηλιάνας, αλλά δεν την ξέρω κιόλας. Εγώ την γνώρισα στο GNTM ως κριτή, δεν ξέρω κάτι για το παρελθόν της. Θεωρώ ότι από πέρυσι που ήμουν εγώ μέχρι φέτος έχει γίνει πολύ κακιά. Κι έχει ένα τουπέ που δεν μου αρέσει και γι’ αυτό το λόγο κάθομαι και το λέω, όχι επειδή ζηλεύω. Εγώ κάνω την πορεία μου, δεν ζηλεύω κανέναν. Ναι, λίγο την έχει ψωνίσει! Αν ήμουν εγώ κριτής, θα την περνούσα στο GNTM, αλλά με λιγότερα κιλά».

Μάλιστα, εξήγησε ποιος θα έπρεπε να είναι ο ρόλος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή του GNTM: «Η κυρία Καγιά έχει λόγο να είναι αυστηρή, λόγω της καριέρας που έχει. Η Ηλιάνα είναι ένα πιο φρέσκο πρόσωπο και θεωρώ ότι στην επιτροπή την έχουν βάλει γι’ αυτό το λόγο. Για να ταυτιζόμαστε εμείς τα κορίτσια που είμαστε πιο νέα πρόσωπα, που προσπαθούμε να μπούμε στη βιομηχανία της μόδας, και πρέπει να στηρίζει τα κορίτσια, όχι να είναι τόσο αυστηρή. Φέτος είναι πολύ αυστηρή και κακιά και δεν ξέρω γιατί. Εκτός και αν της έχουν βάλει αυτό το ρόλο από την παραγωγή».

Μέγκι Ντρίο: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την έχει ψωνίσει λίγο»

Η Μέγκι Ντρίο αναφέρθηκε, επίσης, στο φετινό GNTM λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παθιάζομαι με το GNTM γιατί το έχω ζήσει. Ταυτίζονται φουλ με εμένα. Έχω ακούσει πολλές φορές να λένε για το “ουράνιο και τόξο”. Ακόμη και στις οντισιόν τις έβλεπα που πήγαιναν με επίθεση. Οι παίκτριες αντιγράφουν όσα έκανα εγώ πέρυσι». Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο δίνει spoilers για τη συνέχεια του παιχνιδιού μέσω της εκπομπής «Ευτυχείτε», όπου εμφανίζεται, δήλωσε: «Έχω διασυνδέσεις εκτός παραγωγής και μου δίνουν πληροφορίες για το GNTM».

 

πρωτο θεμα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares