Παρασκευή , 14 Ιουνίου 2024
Τελευταία Νέα

Η Μάγισσα: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της σειράς

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε και το δεύτερο trailer της σειράς «Μάγισσα», όπου βλέπουμε διάφορες σκηνές με όλους τους πρωταγωνιστές.

Μια σειρά υπερπαραγωγή πρόκειται να παρακολουθήσουμε από τον Σεπτέμβριο του 2023 στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Ο λόγος για την «Μάγισσα», με το σενάριο να υπογράφει το συγγραφικό δίδυμο Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρος Καλκόβαλης και την σκηνοθεσία ο Λευτέρης Χαρίτος, αγαπημένοι και καταξιωμένοι δημιουργοί των «Άγριων Μελισσών».

Χρονολογικά θα ταξιδέψουμε στο 1817, στα χρόνια πριν την ελληνική επανάσταση. Η σειρά ξεκινάει με το φόνο ενός μωρού με τους πρωταγωνιστές θα ψάχνουν να βρουν ποιος το σκότωσε, ενώ θα μας απασχολήσει η κόντρα ανάμεσα σε δύο οικογένειες, στους Λασκαραίους και στους Γερακάρηδες.

Μάνη 1817…

Λασκαραίοι και Γερακάρηδες, δύο αντίπαλες πατριές είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους.

Αλλά για πόσο θα κρατήσει αυτή η ευαίσθητη ισορροπία;

 

Η Μάγισσα – Ποιοι είναι οι Λασκαραίοι;
Οι Καπεταναίοι του Πόρτο Κάγιο. Από τις πιο ισχυρές οικογένειες της Νότιας Προσηλιακής Μάνης, διαφεντεύουν την περιοχή με πυγμή κι αίσθημα δικαίου. Έμβλημά τους η φλεγόμενη καρδιά.

Ύψιστο χρέος τους η προστασία της βαριάς κληρονομιάς που φέρει το όνομά τους.

Η Μάγισσα – Ποιοι είναι οι Γερακάρηδες;
Οι πειρατές του Πόρτο Κάγιο. Αδίστακτοι πολεμιστές, ο φόβος και τρόμος της Νότιας Προσηλιακής Μάνης, οργώνουν τις θάλασσες, ψάχνοντας το επόμενο θύμα τους. Έμβλημά τους το γεράκι.

Διακαής πόθος τους η επικράτηση στην περιοχή και η είσοδός τους στις τάξεις των Καπεταναίων.

 

newsbomb.gr

Shares