Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Η μάχη του Γιώργου Πατούλη για μια selfie στην πρώτη σειρά του Λευκού Οίκου…(εικόνες)

Tο παρών στην δεξίωση προ τιμήν της Ελληνικής Επανάστασης παρουσία του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, έδωσαν πολλοί Ελληνες ομογενείς, μεταξύ των οποίων και ο υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ Γιώργος Πατούλης.

Οπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Αποστόλης Ζουπανιώτης, ο οποίος ανήρτησε και την σχετική φωτογραφία, ο κ. Πατούλης έφτασε πρώτος-πρώτος μπροστά στο podium από το οποίο θα μιλούσε ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με την ελπίδα να κάνει έστω και μία χειραψία.

«Περίμενε από τις 3 έξω από το Λευκό Οικο για να πιάσει θέση και τωρα είναι στην πρώτη σειρα, ευελπιστώντας φωτογραφια με Τραμπ», έγραψε ο δημοσιογράφος.

Λίγο αργότερα, ο κ. Πατούλης ανέβαζε αυτή την φωτογραφία που κατόρθωσε να τραβήξει με φόντο τον Ντόναλντ Τραμπ:

Ο  Γιώργος Πατούλης έδωσε μάχη για να φτάσει στην πρώτη σειρά και σε άλλη φωτογράφιση.

Είναι τη στιγμή κατά τη λήξη της δεξίωσης προ τιμήν της Ελληνικής Επανάστασης που ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος μαζί με τον τομεάρχη εξωτερικής πολιτικής της Ν.Δ., Γιώργο Κουμουτσάκο, λαμβάνουν θέση για μία αναμνηστική φωτογραφία με τα παιδιά ενοριών της Αρχιεπισκοπής που χόρεψαν παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς. Με καλά υπολογισμένες κινήσεις ο κ. Πατούλης σπρώχνει την παρέα για να φτάσει στην πρώτη θέση, όπως δείχνουν οι παρακάτω φωτογραφίες.

 Ο Γιώργος Πατούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κάνει την πρώτη …επίθεση για να φτάσει μπροστά δίπλα στον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκο. Photo Hellas Journal

Ο κ. Πατούλης συνεχίζει να κινείται με στόχο να φθάσει στην πρώτη σειρά

Ο στόχος επετεύχθη, ο κ. Πατούλης είναι στην πρώτη σειρά

 

 

Shares