Κυριακή , 9 Αυγούστου 2020
Τελευταία Νέα

Η λάθος πολιτική της ΝΔ για τον τουρισμό ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ – Το αλαλούμ με μάσκα και μαγαζιά που οδηγεί σε χάος – ΜΟΝΟ ο Βελόπουλος ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ..

Η λάθος πολιτική της ΝΔ για τον τουρισμό ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ - Το αλαλούμ με μάσκα και μαγαζιά που οδηγεί σε χάος - ΜΟΝΟ ο Βελόπουλος ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ..

Η λάθος πολιτική που ακολουθεί η ΝΔ για τον Τουρισμό για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού είναι δεδομένη , παρά τις προειδοποιήσεις της Ελληνικής λύσης η ΝΔ δεν ακούει κανέναν.

Ο Κ.Βελόπουλος είχε τονίσει αρκετές φορές ότι η Ελλάδα τίθεται σε κίνδυνο με την άφιξη τουριστών στην Ελλάδα και θα έπρεπε να βρει η  ΝΔ λύση για να μπορέσει να καλύψει το πλήγμα του τουρισμού και να απαγορέψει την είσοδο των τουριστών για να μην θέσουν την Ελλάδα σε κίνδυνο

Ωστόσο επικράτησε αλαλούμ με την μάσκα αλλά και τα μαγαζιά , με τη κυβέρνηση να αλλάζει καθημερινά γνώμη αν είναι αναγκαία ή όχι.

Η ΝΔ συνεχίζει να πράττει λάθος και αυτό φαίνεται από την σημερινή κατάσταση κρουσμάτων που είναι αυξημένα ,καθώς αφήνουν να μπαινοβγαίνουν οι τουρίστες .

Η Ελληνική λύση φώναζε για όσα θα ακολουθούσαν αλλά κανείς δεν άκουγε

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares