Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Η κυβέρνηση οδηγεί την χώρα στην καταστροφή- ΔΗΛΩΣΗ-ΒΟΜΒΑ Μητσοτάκη – Aκολουθούν την τακτική της Πυθίας

Απίστευτή δήλωση του Κ.Μητσοτάκη σε Υπουργικό Συμβούλιο:«Οταν αυξάνονται τα κρούσματα, θα κλείνουν δραστηριότητες»

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσω τηλεδιάσκεψης, ξεκίνησε την Πέμπτη το μεσημέρι η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Η Κυβέρνηση φαίνεται να μην συμμερίζεται την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

Η δήλωση του έσκασε σαν βόμβα καθώς η χώρα δεν μπορεί πλέον να σηκώσει άλλο το κλείσιμο της αγοράς.

Στην εισαγωγική του ομιλία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε ανοιχτό να κλείσουν οικονομικές δραστηριότητες, αν τα κρούσματα αυξηθούν: «Μένουμε σε διαρκή επιφυλακή ώστε να παρεμβαίνουμε όταν αυτό χρειάζεται. Δεν είναι δηλαδή πολιτική “βλέποντας και κάνοντας”, είναι ακριβώς το αντίθετο: βλέπουμε ώστε να ξέρουμε ακριβώς τι κάνουμε. Ανοίγουμε δραστηριότητες όταν τα κρούσματα υποχωρούν, τις περιορίζουμε όταν αυτά αναζωπυρώνονται. Κρατάμε τις απαραίτητες ισορροπίες ανάμεσα στις ανάγκες της δημόσιας υγείας και της εθνικής οικονομίας, αποφασίζοντας κάθε εβδομάδα ανάλογα με τα δεδομένα», τόνισε ο Πρωθυπουργός.

Η Ελληνική λύση με ανακοίνωση της τονίζει ότι η για  άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η στρατηγική της κυβέρνησης αναφορικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας παραπέμπει όχι σε κάποιο σχέδιο, αλλά στην «τακτική της Πυθίας»: Ήξεις, αφήξεις ου, εν πολέμω θνήξεις. Με αυτόν τον τρόπο, νομίζουν ότι καλύπτουν την ανικανότητά τους! 

Δείτε την ανακοίνωση της Ελληνικής λύσης:

Ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο δήλωσε ότι «ανοίγουμε τις δραστηριότητες όταν τα κρούσματα υποχωρούν, τις περιορίζουμε όταν τα κρούσματα αναζωπυρώνονται»!

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η στρατηγική της κυβέρνησης αναφορικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας παραπέμπει όχι σε κάποιο σχέδιο, αλλά στην «τακτική της Πυθίας»: Ήξεις, αφήξεις ου, εν πολέμω θνήξεις. Με αυτόν τον τρόπο, νομίζουν ότι καλύπτουν την ανικανότητά τους!

ΥΓ. Ανάλογα με τη θέση που τοποθετείται το κόμμα στην φράση, αλλάζει και το νόημα του χρησμού. Όπως ακριβώς γίνεται με την τύχη και την υγεία των Ελλήνων.

 

Ανακοίνωση της Ελληνικής λύσης για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο περί των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας

 

 

Shares