Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει «πουλήσει» την Θράκη μας;….

Από Πόντιος Πιλάτος, σήμερα “εκτελεστής” της Θράκης μας η ΝΔ…


Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικός αναλυτής – αρθρογράφος

Στο προ ημερών άρθρο μου με τίτλο “Κύριε Μητσοτάκη, κατά πού πέφτει η Θράκη, γνωρίζεις;”, έγραφα:
«Τελικά ο Σουλτάνος της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν απέδειξε ότι είναι ηγέτης για τον προαιώνιο εχθρό μας, την Τουρκία! Από τη στιγμή, που για τα συμφέροντα της χώρας του μπορεί και ισορροπεί στο τεντωμένο σχοινί των δυο υπερδυνάμεων, των ΗΠΑ και της Ρωσίας! Όταν βγαίνει ο ίδιος και η χώρα του κερδισμένοι από την πολύωρη συνάντηση που είχε ο Ρ. Τ. Ερντογάν στο Σότσι της Ρωσίας με τον ηγέτη της Βλαδιμίρ Πούτιν, για το Συριακό πρόβλημα! Αφού δεν είναι σύνηθες να διαρκεί μια τέτοια συνάντηση πάνω από πέντε ώρες! Όπερ σημαίνει, πως έγινε σκληρή διαπραγμάτευση!

Την οποία έκανε – εκ του αποτελέσματος – ο Τούρκος Σουλτάνος! Όταν οι δικοί μας Πρωθυπουργοί δεν είναι ικανοί να κάνουν τέτοιου επιπέδου συναντήσεις, περιοριζόμενοι σε κάτι μισάωρες συναντήσεις περί ανέμων και υδάτων, συναντήσεις του θεαθήναι! Ειδικότερα δε, ο σημερινός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την αντιρωσική πολιτική του – υπαγορευμένη από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και τον εδώ εκπρόσωπό του πρέσβη Τζέφρι Πάιατ – δεν τολμάει να ζητήσει συνάντηση με τον Βλαδιμίρ Πούτιν, αφ΄ ενός για την ένοχη στάση του απέναντι στην υπερδύναμη Ρωσία και αφ΄ εταίρου γιατί δεν έχει το αντίστοιχο πολιτικό ανάστημα του Ρ. Τ. Ερντογάν!

Kαι δυστυχώς κανένας αναλυτής δεν μπορεί να καταλάβει την εξωτερική πολιτική της σημερινής κυβερνήσεως! Όταν θέτουμε απέναντί μας τη Ρωσία, στηρίζοντας με τα χίλια τις ΗΠΑ, χωρίς να εξασφαλίζουμε απολύτως τίποτε! Το τίποτε, που μας έδωσε και στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο!

Αυτή η περίεργη μεθοδολογία της εξωτερικής μας πολιτικής, υποκρύπτει μεγάλη ανησυχία και είναι σίγουρο, ότι θα μας οδηγήσει σύντομα σε εθνικά δράματα! Αφού ο Ρ. Τ. Ερντογάν αυξάνει για όλα τα θέματα την πίεσή του κατά της Ελλάδος!
Και ένα εξ αυτών είναι η Θράκη μας! Όπου εκεί γίνονται απίστευτα πράγματα υπό την ανοχή και της σημερινής κυβερνήσεως, που δέχεται όλες τις τουρκικές ακρότητες αδιαμαρτύρητα, με την ένοχη σύμπραξη και των δουλικών ΜΜΕ, που τέτοιες ειδήσεις όπως αυτές που παρακάτω θα σας αναφέρω τις αποκρύπτουν, αποφεύγοντάς τες όπως ο διάβολος το λιβάνι…»!

Όπου σε αυτό το άρθρο μου δημοσίευα δημοσιεύματα εφημερίδων της Θράκης μας, άκρως ανησυχητικά, όπου προσπαθούν οι ιδιοκτήτες αυτών των τοπικών εφημερίδων να ξυπνήσουν από το βαθύ λήθαργο την κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και την αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ!

Απαντήστε στον Κυριάκο Βελόπουλο κ. Δένδια…
Εμείς, επειδή είμαστε ιδιαίτερα ανήσυχοι για τα τεκταινόμενα στη Θράκη μας, ενημερωνόμαστε συνεχώς από το τοπικό Τύπο για πολλά και διάφορα περίεργα που συμβαίνουν σε αυτήν την ακριτική περιοχή της Πατρίδος μας! Έτσι λόγω και του γεγονότος, ότι και η προηγούμενη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά και η σημερινή της ΝΔ χαρακτηρίζεται από μια περίεργη έως και ύποπτη αφωνία και απραξία, είμαστε υποχρεωμένοι να δημοσιεύσουμε σήμερα ένα ακόμη δημοσίευμα από τον τοπικό Τύπο της Θράκης μας!

Είναι από την καθημερινή εφημερίδα της Θράκης “Μαχητής”, και είμαι σίγουρος πως εσείς θα ανησυχήσετε! Η κυβέρνηση θα ανησυχήσει;

«Απλές και ξεκάθαρες κουβέντες, γιατί δεν μπορούν ορισμένοι να μας κουνάν και το… δάχτυλο και το… φλάμπουρο μαζί και την ίδια ώρα να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ μες την καλή χαρά φωτογραφούμενοι με τον… Δήμαρχο Iskece Εμμανουήλ Τσέπελη (σ.σ. Ξάνθης)! Που τρέχει πίσω από τους Μετέδες και τον Τούρκο Πρόξενο…

Κι είναι μάλιστα βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου!
Φυσικά εμάς όχι μόνο δεν μας πτοούν οι φωτογραφίες του Σπύρου Τσιλιγγίρη (σ.σ. Βουλευτής της ΝΔ) και του Νίκου Ευφραιμίδη (σ.σ. Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης) με τον Μανώλη Τσέπελη, αλλά επιμένουμε και πάλι!
ΕΥΠ και ΥΠΕΞ οφείλουν να “ψάξουν” καλά και σε βάθος τι συμβαίνει και αν κρατάει κάπου το Τουρκικό Προξενείο τον Δήμαρχο… Iskece ώστε όχι μόνο να τρέχει από πίσω τους… αλλά και να τους… ευχαριστεί που τον προσκάλεσαν στην…

ΤΟΥΡΚΟεκδήλωση του παραρτήματός τους στη Ξάνθη!
Τελεία και παύλα. Ψάξτε τι συμβαίνει με το συγκεκριμένο αλισβερίσι!
Κι επειδή το συγκεκριμένο θέμα έφτασε και στη Βουλή των Ελλήνων από την Ελληνική Λύση και συγκεκριμένο από τον Πρόεδρο του κόμματος, απευθυνόμενοι στον νυν Υπουργό των Εξωτερικών του προτείνουμε σεμνά και ταπεινά τα παρακάτω:
Νίκο Δένδια, βάλε τον βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη να απαντήσει στον Κυριάκο Βελόπουλο για τις στενές “σχέσεις”… Τσέπελη και Μανώλη Φανουράκη (σ.σ. δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης και έμπιστο του Δημάρχου) με Ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, DEB και Τούρκο Πρόξενο!

Ώστε να μάθει να μη το παίζει σε… διπλό ταμπλό, σε βάρος μάλιστα και των Εθνικών θεμάτων…ενθαρρύνοντας με τον τρόπο αυτό και τις συμπεριφορές τους!

Καλά τα κολλητιλίκια κύριε Πρωθυπουργέ Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν είναι δυνατόν όμως Έλληνας βουλευτής αντί να διαχωρίζει τη θέση του από την εν ψυχρώ νομιμοποίηση του Ψευτομουφτή του Ερντογάν από τους Τσέπελη και Φανουράκη!

Να τους… επικροτεί κιόλας με χαμόγελο σαν να μην συμβαίνει τίποτα! Και να φωτογραφίζεται μαζί τους! Και το όνομα αυτού; Σπύρος Τσιλιγγίρης! Μαζέψτε τον επιτέλους! Γιατί με τα Εθνικά θέματα δεν μπορεί να παίζει κανείς
Εκτός αν “σκέφτεστε” να νομιμοποιήσετε τον “Ψευτομουφτή” Ξάνθης κ. Μέτε, οπότε στην περίπτωση αυτή, σταματήστε και να μας βάζετε μάρτυρες εναντίον του για αντιποίηση αρχή!

Και μια αποκάλυψη. Χθες όπως είναι γνωστό συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης. Σε κάποια φάση λοιπόν της συνεδρίασης, ο Δήμαρχος Τσέπελης παίρνει και τους 3 μειονοτικούς αντιδημάρχους του – δημοτικούς συμβούλους και ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ! Για να επανέρθει… αργά στις 12 μετά τα μεσάνυχτα, όταν ενημερώθηκε από τον Φανουράκη ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ από την συνεδρίαση! Και συνέχισε ο Φανουράκης χωρίς να υπάρχει καμιά απαρτία τη συνεδρίαση με… 10 δημοτικούς συμβούλους! Απίστευτα πράγματα…»!

Πόντιος Πιλάτος η ΝΔ στη Θράκη μας…
Στο σημείο αυτό, αξίζει να θυμίσουμε ποια πραγματικά είναι η ΝΔ του νεοφιλελεύθερου και εσχάτως πολυπολιτισμικού Κυριάκου Μητσοτάκη!

Την 1η Αυγούστου 2018 η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έφερνε στην Ολομέλεια της Βουλής για ψηφοφορία νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας (Υπουργός Γαβρόγλου) για την υποχρεωτική συνταξιοδότηση των Μουφτήδων στα 67 έτη και η ΝΔ άναψε το πράσινο φως σε αυτήν την προδοτική ενέργεια της κυβέρνησης των Μπολσεβίκων! Συνταξιοδότησαν λοιπόν βιαίως, τους νόμιμους Μουφτήδες που αποδεχόταν σύμπασα η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης μας και οι οποίοι δεν ήταν αρεστοί στον Τούρκο Σουλτάνο Ρ. Τ. Ερντογάν! Τους νόμιμους Μουφτήδες που διορίζονταν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και που ο Ρ. Τ. Ερντογάν

είχε εκδηλώσει επανειλημμένα, πως έπρεπε αυτοί να εκλέγονται από τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης μας! Μια απαίτηση του Τούρκου Σουλτάνου, δηλαδή εκλογή, που δεν γίνεται ούτε στην Τουρκία, αλλά ούτε και σε κανένα άλλο μουσουλμανικό κράτος!

Σε αυτήν την ψηφοφορία, υπέρ της τροπολογίας του προδοτικού νομοσχεδίου Γαβρόγλου ψήφισαν, βεβαίως ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η “Δημοκρατική Συμπαράταξη”, αλλά και οι δεξιούληδες του Πάνου Καμμένου, οι ΑΝΕΛ!
Κατά ψήφισαν (για την ιστορία) η “Ένωση Κεντρώων” και “Χρυσή Αυγή” που απουσιάζουν από την παρούσα Βουλή!
Ωστόσο, να δικαιολογήσουμε το ΚΚΕ και το “Ποτάμι” που ψήφισαν “Παρών”! Αλλά η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη να ψηφίσει κι εκείνη “Παρών”;

Αποποιήθηκε των ευθυνών της η εν δυνάμει κυβέρνηση την εποχή εκείνη ΝΔ;
Δεν είχε άποψη παίζοντάς το Πόντιος Πιλάτος για τη Θράκη μας η ΝΔ;
Δεν σας αντέχει άλλο η Πατρίδα…

Και αλήθεια τι ακριβώς πράττει η κυβέρνηση της ΝΔ σήμερα, όταν οι Μουφτήδες – Τοποτηρητές που όρισε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη βίαιη και παράνομη εφευρετική συνταξιοδότηση των νόμιμων Μουφτήδων, έχουν πιάσει για τα καλά δουλειά εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της Τουρκίας και του Ρ. Τ. Ερντογάν;

Δηλαδή, οι σκληροί Τοποτηρητές, όργανα του Ρ. Τ. Ερντογάν, που ο πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας διόρισε στην ευαίσθητη εθνικά περιοχή της Θράκης μας, ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, που είχαν συλλάβει οι Τούρκοι στον Έβρο!

Στην παραπάνω φωτογραφία, ο πρώην Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου με τους Τοποτηρητές Μουφτήδες Διδυμοτείχου Οσμάν Χαμζά, Κομοτηνής Χαλήλ Τζιχάτ και Ξάνθης Μπιλάλ Καρά Χαλήλ!

Να σημειωθεί ωστόσο, ότι οι βιαίως και παρανόμως συνταξιοδοτηθέντες νόμιμοι Μουφτήδες της Θράκης μας, έχουν προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καταγγέλλοντας την παράνομη αντικατάστασή τους και μάλιστα από έμπιστους ανθρώπους του φασιστικού καθεστώτος της Τουρκίας και συγκεκριμένα του Νέο-γενίτσαρου Ρ. Τ. Ερντογάν!!

 

Πηγή: egerssi.gr

Shares