Πέμπτη , 12 Δεκέμβριος 2019
Τελευταία Νέα

Η κυβέρνηση έλεγε ΟΧΙ στους λαθροεισβολείς και τώρα τους επιβάλει σε όλη τη χώρα…

Η κατάσταση στα νησιά αλλά και σε όλη την χώρα με την καθημερινή έλευση των λαθρομεταναστών δείχνει την τραγική κατάσταση στην οποία η Ελλάδα πλέον είναι αβοήθητη και βουλιάζει μέρα με την μέρα.

Από την μία είναι ο Ερντογάν με τις αλλεπάλληλες απειλές που ρίχνει προς της ΕΕ αλλά και την Ελλάδα λέγοντας ότι θα ανοίξει τα σύνορα της Τουρκίας και θα μας βυθίσει.

Από την άλλη η  κυβέρνηση να παραμένει αμέτοχη απέναντι στις απειλές του Ερντογάν και να συνεχίζει να δέχεται λαθρομετανάστες στην χώρα τους οποίους τους εγκαθιστά στην Ελλάδα κάτι όμως που ξεχνά η κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς προεκλογικά άλλα έλεγε.

Ο Μητσοτάκης προεκλογικά τόνιζε ότι ο όποιος έρχεται στην Ελλάδα χωρίς χαρτιά θα διώχνεται και θα στέλνεται στην χώρα του.Τόνιζε ότι στην Ελλάδα δεν θα μείνει κανείς παράνομος.Ωστόσο μετεκλογικά αλλάζει και πλέον ως πρωθυπουργός αποδέχεται τους λαθρομετανάστες και η κυβέρνηση του τους εγκαθιστά και σε δομές.

 

Παρακάτω το βίντεο  προκαλεί πολλά ερωτηματικά που δείχνει ότι για άλλη μια φορά ότι ο  Κυριάκος Μητσοτάκης   ψεύδεται.

Συγκεκριμένα το 2015 στον τηλεοπτικό σταθμό του ALPHA ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλούσε για το ποιος θεωρείται παράνομος μετανάστης και έκανε επίθεση στην Τασία Χριστοδουλοπούλου λέγοντας ότι έχουμε σύνορα και ο «λαθραίος» είναι ο παράνομος.

Ο Κ.Μητσοτάκςη τότε δεν ήξερε ότι όταν θα αναλάβει τα ηνία της χώρας θα βρεθεί σε τόσο μεγάλο πρόβλημα όποτε τότε προσπαθούσε να πείσει τους Έλληνες με τα λεγόμενα του αλλά τώρα φαίνεται ότι μας έλεγε ψέμματα.

 

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το βίντεο σε παλιά του  τηλεοπτική συνέντευξη που είχε δώσει στον σταθμό Κρητη ΤV ,έλεγε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορούμε να αφήσουμε ανοιχτά τα σύνορα και να μπαίνουν μέσα οι αλλοδαποί.Αναλυτικότερα ανέφερε ότι δεν  μπορούμε να έχουμε ανοιχτά  τα σύνορα και η Ελλάδα να γίνει καταφύγιο του κάθε ενός.

 

Δείτε τα βίντεο

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares