Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΜΚΟ στελέχους της Ν.Δ. χρηματοδοτείται από την Κυβέρνηση – Δραστηριοποιούνται εγκληματικά στοιχεία από το Πακιστάν

6 εκατ. ευρώ για δομή με “ωφελούμενους” μέλη εγκληματικής συμμορίας από Πακιστάν!

Η ΜΚΟ ασυνόδευτων “ανηλίκων”, με τους Πακιστανούς μέλη συμμοριών στις δομές της, έχει επιχορηγηθεί για την περίοδο 2019-2022 με 6εκ ευρώ

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναγράφονται, προκύπτει ότι διατίθενται 106 εκατομμύρια ευρώ από την πλευρά της κυβέρνησης και μάλιστα τα 6 εξ’ αυτών δίδονται για δομή της οποίας ωφελούμενοι είναι μέλη εγκληματικής συμμορίας από το Πακιστάν.

Δεν υπάρχουν χρήματα για την ελληνική οικογένεια αλλά η κυβέρνηση χρηματοδοτεί ΜΚΟ όπου δραστηριοποιείται πακιστανική συμμορία.

Εικόνα

Στέλεχος της ΝΔ με ΜΚΟ για ύποπτους ασυνόδευτους ανηλίκους!

Ποζάρει με μαχαίρια και χιλιάδες ευρώ, φέρεται ότι συμμετέχει σε εγκληματικές δράσεις και την ίδια στιγμή τρώει, πίνει και επιδοτείται από το ελληνικό κράτος και την Ευρωπαϊκή Ενωση ως… ασυνόδευτος ανήλικος. Χρησιμοποιεί δε ως «ορμητήριο» το σπίτι στο οποίο τον φιλοξενεί γνωστή μη κυβερνητική οργάνωση που ανήκει σε στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

Η περιγραφή θα μπορούσε μάλλον να αφορά πολλούς, όμως εν προκειμένω το πρόσωπο ενδιαφέροντος, μάλλον ως ένα παράδειγμα ανάμεσα στα πολλά, είναι ένας νεαρός Πακιστανόςτην περίπτωση του οποίου έφερε την Παρασκευή στη Βουλή ο ανεξάρτητος βουλευτής της Α’ Αθηνών και πρόεδρος του κόμματος Πατρίδα Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο νεαρός με το όνομα «Wela Kamboh», που κατάγεται από το Παντζάμπ του Πακιστάν, όπως αναφέρεται στην ερώτηση του βουλευτή, «αλλάζει όνομα και φωτογραφίες στα προφίλ του συχνά». Πρόκειται για άτομο το οποίο προσέλκυσε το δημόσιο ενδιαφέρον, όταν καταδείχθηκε από Μπανγκλαντεσιανούς ως μέλος συμμορίας Πακιστανών που πραγματοποιούσε επιθέσεις και ληστείες.

Φαίνεται, μάλιστα, να είναι ιδιαίτερα υπερήφανος γι’ αυτή του τη δράση, καθώς παρέθετε δημοσίως φωτογραφίες του τόσο με οπλισμό (μαχαίρια και σιδηρογροθιές που χρησιμοποιούνται συχνά πυκνά στο κέντρο της Αθήνας σε συγκρούσεις συμμοριών) όσο και με τις ίδιες του τις… πληγές από κάποιου είδους μάχη. Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που ο ίδιος έχει πληγή μάλλον από μαχαίρι και την οποία ο ίδιος ανέβασε, μάλλον ως δείγμα της «φιλοπόλεμης φύσης» του.

 

Ένας από τους χιλιάδες

Το πραγματικά ενδιαφέρον είναι, όμως, είναι ότι ο κ. «Wela Kamboh» είναι ένας από τους χιλιάδες «ασυνόδευτους» που «προστατεύουν» οι διάφορες μη κυβερνητικές οργανώσεις, που επιδοτούνται πλουσιοπάροχα από πλήθος πηγών. Συγκεκριμένα, διαμένει στη δομή ΙΝΟΗ της ΜΚΟ Ευρωπαϊκή Εκφραση – Δομές Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Προσφύγων, που, όπως τονίζει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, βρίσκεται στην οδό Σαμουήλ Χάου 1 και Αµβρακίας στα Σεπόλια, της εκλογικής του περιφέρειας στην Α’ Αθήνας.

Πρόκειται για μια ΜΚΟ που συμμετέχει στο πρόγραμμα Estia έχοντας ενοικιάσει πολυκατοικία, την οποία έχει μετατρέψει σε δομή φιλοξενίας. Διατηρεί παρόμοια δομή και στην Κυψέλη. Και, όπως αναφέρει ο κ. Μπογδάνος, για κάθε δομή η ΜΚΟ επιδοτείται ξεχωριστά.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ιδρυτής της εν λόγω ΜΚΟ είναι ο Νίκος Γιαννής, ο οποίος εργάζεται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στο παρελθόν υπήρξε υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Παρά ότι ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δεν συμμετέχει πια στη συγκεκριμένη ΜΚΟ, σε πρόσφατη δημοσιογραφική έρευνα είχε παραδεχτεί ότι η έδρα της ήταν σε δικό του… κτίριο, δίχως να λαμβάνει ενοίκιο. Στο παρελθόν η συγκεκριμένη μη κυβερνητική οργάνωση είχε κατηγορηθεί για… υπέρογκες επιδοτήσεις.

Με δεδομένο ότι στην «πιάτσα» των ΜΚΟ είναι γνωστό ότι οι «ασυνόδευτοι ανήλικοι» αποτελούν ένα από τα «φιλέτα» της βιομηχανίας του ανθρωπισμού, καθώς το ποσό για κάθε «φιλοξενούμενο» είναι ένα από τα μεγαλύτερα, δεν μπορεί κανείς παρά να αναρωτηθεί πόσα ακριβώς χρήματα έχουν συνολικά δοθεί στην Ευρωπαϊκή Εκφραση – Δομές Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Προσφύγων.

Shares