Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Η κωλοτούμπα του Άντονι Φάουτσι – Δεν χρειάζεσαι το εμβόλιο αν έχεις κολλήσει τον ιό vs Δεν το γνωρίζουμε

Όχι σε 2, αλλά σε τρεις συνεντεύξεις, φαίνεται αυτό που και ένας μαθητής γυμνασίου μπορεί να εντοπίσει: Μια κωλοτούμπα ενός αμφιβόλου εμπιστοσύνης επιστήμονα, όπως ο Άντονο Φάουτσι.

Από τότε που ξεκίνησε η πανδημία με τον κορονοϊό, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, σχεδόν ολόκληρος ο κόσμος της τέχνης και των γραμμάτων, ξεκίνησε μια εκστρατεία τρομοκράτησης του παγκόσμιου πληθυσμού σχετικά με έναν ιό χαμηλής θνησιμότητας, κι ο οποίος χτυπά τις ευπαθείς ομάδες, που είναι μια μικρή μειοψηφία. Ωστόσο, ένας που γνωρίζει βασική βιολογία από το γυμνάσιο, καταλαβαίνει και ακόμα γελάει με τα ψέματα που έχουν ειπωθεί συτηματικά.

Σε συνέντευξη του, το γνωστό “δεξί” χέρι του Μπάιντεν για την πανδημία του κορονοϊού, Άντωνι Φάουτσι, το 2022 είχε δηλώσει ότι “δεν αρνούμαι τις βασικές αρχές της ανοσολογίας”, με μια δήλωση που έκανε το 2021 σχετικά με το αν ένας άνθρωπος, που προσβλήθηκε από κορονοϊό, είναι καλυμμένος και δεν χρειάζεται το εμβόλιο, να αντικρούεται από μια παλαιότερη συνέντευξη που είχε κάνει στις αρχές του 2000′.

Συγκεκριμένα, στη δήλωση που έκανε το 2021, είχε πει ότι δεν γνώριζε, αν ένας άνθρωπος είναι καλυμμένος ανοσολογικά έναντι του κορονοϊού, αφού είχε προσβληθεί και είπε πως θα έπρεπε να το συζητήσει με την επιστημονική του ομάδα…να συζητήσει για κάτι, το οποίο είναι αυτονόητο. Το 2004, ο Φάουτσι είπε, πως αν κάποιος είχε προσβληθεί από τον ιό της γρίπης, τότε δεν συνιστούσαν τον εμβολιασμό.

Γιατί άραγε στην Ελλάδα οι πολιτικοί δυσχαίραναν τις ζωές όσων δεν αποτελούσαν ευπαθείς ομάδες για να τους “πείσουν” να κάνουν ένα αμφιβόλου ποιότητας εμβόλιο;

Shares