Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Η Κάτια Δανδουλάκη αποκάλυψε γιατί δεν μιλάει πια με τον Χρήστο Πολίτη…

«Επέλεξε τη μοναχικότητα και τον καταλαβαίνω απολύτως. Αποζητούσε τη μοναχικότητα και το μυαλό του και η ψυχή του», είπε η ηθοποιός…Η Κάτια Δανδουλάκη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Ciao και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση της με τον Χρήστο Πολίτη, με τον οποία είχαν παίξει μαζί στη Λάμψη και ήταν καλοί φίλοι.

Τι είπε για τον γάμο της με τον Μάριο Πλωρίτη; «Με τον Μάριο Πλωρίτη παντρευτήκαμε μέρα μεσημέρι, στις 12:00, στην εκκλησία, απέναντι από τη Ρηγίλλης. Μετά πήγα εγώ στο γύρισμα και ο Μάριος στο “Βήμα”. Το βράδυ παντρεμένοι πια εμφανιστήκαμε σε μια μεγάλη δεξίωση του Βαγγέλη Παπαθανασίου και όταν το είπαμε έγινε το θέμα της βραδιάς. Μετά τον γάμο έκανα μια σκηνή με τον Χρήστο Πολίτη για τη Λάμψη. Ήμασταν στο τελεφερίκ. Και του είπα “Χρήστο, σήμερα παντρεύτηκα”. Πολύ φίλος μου».

Τι συμβαίνει όμως σήμερα; Είναι φίλοι ακόμα; «Δεν έχουμε επικοινωνία, όχι. Ηταν μια επιλογή του Χρήστου η απομόνωση. Επέλεξε τη μοναχικότητα και τον καταλαβαίνω απολύτως. Αποζητούσε τη μοναχικότητα και το μυαλό του και η ψυχή του».

Πώς αντιλαμβάνεται η ίδια τη μοναχικότητα; «Τώρα ζω μόνη. Η ζωή μου είναι μοναχική στο σπίτι μου. Και παντρεμένοι με τον Μάριο, ο καθένας μας είχε μοναχικότητα. Δεν ήμουν ποτέ κοσμική. Θα πάω για παράδειγμα σε ένα μεγάλο πάρτι, αλλά θα φύγω κουρασμένη και θα πάω να φάω στο σπίτι μου. Δεν μπορώ να κάνω πράγματα σε βαβούρα. Ούτε στη χαρά ούτε στον πόνο. Από μικρή. Μοναχικότητα λοιπόν για μένα είναι η έλλειψη της ανάγκης κάποιας κολλητής παρέας. Ποτέ δεν είχα κολλητούς φίλους. Είχα πάντα ουσιαστικούς φίλους»

protothema.gr

Shares