Πέμπτη , 7 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ!Η Εκπρ. Κατοίκων Μουριών αποκαλύπτει στον FOCUS FM:Υπάρχει ξενοδοχείο -“υγειονομική βόμβα” που 99 έφτασε να φιλοξενεί 264 άτομα….(HXHTIKO)

 

Η Εκπρ.Κατοίκων Μουριών  προχωρά σε μια απίστευτη αποκάλυψη στον FOCUS FM σχετικά με το  ξενοδοχείο που αποτελεί μια υγειονομική βόμβα και  από 99 έφτασε να φιλοξενεί 264 άτομα.


“Είναι άβατο, κανείς δεν μπορεί να μπει”, ανέφερε στον FOCUS FM 103,6 η δικηγόρος και εκπρόσωπος των κατοίκων των Μουριών, Ηλιάνα Καρυπίδου.

“Από δυναμικότητα 99 κλινών το 2017, έφτασε με μία αναβάθμιση να φιλοξενεί 264 άτομα”, δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή “Διπλός Ελληνικός” με το Στέφανο Δαμιανίδη και τον Αντώνη Οραήλογλου.

“Υπάρχει μία ΜΚΟ, που χειρίζεται το θέμα, αλλά δεν απαντούν καν ποιός είναι υπεύθυνος” πρόσθεσε και αποκάλυψε, ότι οι κάτοικοι είναι ανάστατοι, γιατί με παρασκηνιακές κινήσεις δρομολογείται η φοίτηση 30 αλλοδαπών μαθητών στο σχολείο της περιοχής, στις ίδιες αίθουσες, που φοιτούν οι ντόπιοι μαθητές, σε απογευματινή βάρδια, αλλά με ανησυχίες για θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

“Τα παιδιά θα προαυλίζονται στον ίδιο χώρο έχοντας ανάμεσά τους το τείχος του Βερολίνου;” αναρωτήθηκε η κ.Καρυπίδου. “Απειλείται η κοινωνική ειρήνη. Επιτίθενται στους κατοίκους και ανοίγουν αυτοκίνητα, ο κόσμος δεν κυκλοφορεί το βράδυ, γιατί φοβάται. Η ασφάλεια απέχει 35 χιλιόμετρα και δεν μπορεί να ανταποκριθεί”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της κ.Ηλιάνας Καρυπίδου στον FOCUS FM 103,6, εδώ:

 

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares