Τετάρτη , 28 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ! Ξεσηκωμός σε όλη την χώρα για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: Αρχίζουν οι κινητοποιήσεις και στη Χίο….

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ! Ξεσηκωμός σε όλη την χώρα για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: Αρχίζουν οι κινητοποιήσεις και στη Χίο....

Στην αντεπίθεση έχουν περάσει οι Έλληνες. Την αρχή έκαναν οι κάτοικοι στη Κω, όπου εμπόδισαν την απόβαση των αλλοδαπών στο νησί.

Τώρα την σκυτάλη την παίρνει η Χίος, καθώς δυναμικές κινητοποιήσεις ξεκινούν από τις 6 το πρωί της Δευτέρας οι κάτοικοι των Καμποχώρων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στα χωριά τους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση οι κάτοικοι θα σταματήσουν την κυκλοφορία των οχημάτων προς τη ΒΙ.ΑΛ. στο σημείο της διασταύρωσης με τον κεντρικό δρόμο του Χαλκειούς.

«Σταματάμε την καταστροφή του τόπου μας.

Σταματάμε την καταστροφή των χωριών μας.

Σταματάμε την καταστροφή της ποιότητας της ζωής μας.

Σταματάμε την υποβάθμιση των Καμποχώρων και αποφασίζουμε εμείς για το μέλλον μας. Καλούμε όλη την Χίο να έρθει κοντά μας», αναφέρουν στο κείμενό τους, σύμφωνα με το politischios.

Νωρίτερα, λίγο μετά τις 4, περίπου δεκάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Λαού διαμαρτυρόμενοι κατά της έλευσης αλλοδαπών, στο πλαίσιο κινητοποίησης που έγινε διαδικτυακά το προηγούμενο διάστημα. Την ίδια ώρα, δεκάδες άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο συγκεντρώθηκαν στην Κεντρική πλατεία αναρτώντας πανό που αναγράφει “Λάρισα πόλη αντιφασιστική, με τους αλλοδαπούς είμαστε μαζί”.

Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τους… αντιεξουσιαστές βέβαια!

 

pentapostagma.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares