Τρίτη , 29 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ στη Μόρια: Πλιάτσικο λαθρομετανάστων στο νησί: Κλέβουν πρόβατα, τα σφάζουν και τα πωλούν σε αυτοσχέδια κρεοπωλεία …..(βίντεο)

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ στη Μόρια: Πλιάτσικο λαθρομετανάστων στο νησί: Κλέβουν πρόβατα, τα σφάζουν και τα πωλούν σε αυτοσχέδια κρεοπωλεία .....(βίντεο)

Καθημερινά αποτελούν πλέον τα περιστατικά με πολλούς λαθρομετανάστες να αρπάζουν ζώα να τα σφάζουν και ύστερα να τα πωλούν.

Οι κάτοικοι στη Μόρια Λέσβου φοβούνται μετά την αυξημένη εγκληματικότητα που παρατηρείται στην περιοχή με τους λαθρομετανάστες πλέον να μπουκάρουν ανενόχλητοι . Ωστόσο οι κάτοικοι της Λέσβου μιλούν για την απουσία της αστυνομίας  από τη  περιοχή με τους λαθρομετανάστες να κάνουν ότι θέλουν.

Σε αυτά, φαίνονται λαθρομετανάστες να κουβαλούν στις πλάτες τους πρόβατα που φέρονται να έχουν αράξει από κάποια κτηνοτροφική μονάδα κοντά στο ΚΥΤ. Αργότερα, τα ζώα σφάζονται και οι λαθρομετανάστες τα διαθέτουν προς πώληση σε αυτοσχέδια κρεοπωλεία που έχουν κατασκευάσει, χωρίς να τηρούν κανέναν υγειονομικό κανόνα ασφαλείας.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο που ανέβασαν κάτοικοι της περιοχής:

Gepostet von Makis Pavlellis am Mittwoch, 20. Mai 2020

 

 

Gepostet von Makis Pavlellis am Mittwoch, 20. Mai 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares