Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ στη Μόρια! Κατασκεύασαν αυτοσχέδια χασάπικα – Αλλοδαποί κλέβουν ζώα τα σφάζουν και τα πωλούν μέσα στην «δομή»….(εικόνες)

Καλπάζει η παραβατικότητα στα  Κέντρο Φροντίδας και Εξυπηρέτησης Αλλοδαπών της Μόρια στην Λέσβο, με τους λαθρομετανάστες να έχουν κάνει τσιφλίκι τους τη Μόρια . Κλέβουν  ζώα και  τα πωλούν σε «κρεοπωλείο» το οποίο έχουν στήσει οι ίδιοι, όλα  αυτά κάτω από την μύτη των αρχών.

Συγκεκριμένα το εν λόγω περιστατικό έγινε γνωστό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν ο  δημοσιογράφος από τη Λέσβο, Μάκης Παυλέλλης σχολιάζοντας ξεκάθαρα και την πηγή του κρέατος: “Τα ζώα που κλέβουν οι κατατρεγμένοι από τις αγροτικές περιφέρειες Μόριας και Αφάλωνα, σφάζονται και πωλούνται σε αυτοσχέδια κρεοπωλεία, μέσα και έξω από το ΚΥΤ, κάτω από τη μύτη των αρχών που υποτίθεται δε γνωρίζουν τίποτα.”

Ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν από λίγες μέρες είχε κάνει γνωστό ότι οι αλλοδαποί είχαν κατασκευάσει μίνι μάρκετ και υπαίθριο μανάβικο.

 

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του «κρεοπωλείου» που  δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Μάκης Παυλέλλης:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2856907254374265&id=100001650551267

 

Δείτε τι είχε γράψει ο κ. Παυλέλλη είχε πριν λίγες μέρες :

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2852310834833907&id=100001650551267

 

 

 

H κατάσταση φαίνεται να έχει ξεφύγει με την Λέσβο κυριολεκτικά να μεταμορφώνεται σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, με   λαθρομετανάστες να αρπάζουν την περιουσία του Έλληνα κλέβοντας και σφάζοντας ότι βρουν.

Αυτά μόνο η αρχή έπεται και συνέχεια ,αν δεν παρθούν μέτρα η χώρα θα βρεθεί προ τετελεσμένων.

Αυτό που μας κάνει να αναρωτηθούμε είναι ,πως μπορούν και δρουν κάτω από την μύτη των αρχών , δεν υπάρχει κάποιος αρμόδιος να τους σταματήσει;

 

 

Shares