Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Η «καυτή» λιμενικός που εκδιώχθηκε από το ΛΣ ως «ρατσίστρια» πάει στο «My Style Rocks»…

Λένε πως όταν κλείνει μία πόρτα ανοίγει μία άλλη. Αυτό ισχύει για την περίπτωση της πρώην λιμενικού Κατερίνας Πλακίδα η οποία αποτάχθηκε από το Σώμα μετά από απόφαση του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Λιμενικού.Ο λόγος; Μερικές από τις αναρτήσεις της στα social media για τους παράνομους μετανάστες, κρίθηκαν «ρατσιστικές».

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η ίδια αποφάσισε να αλλάξει την επαγγελματική της πορεία και να συμμετάσχει στο My Style Rocks.

Η Κατερίνα Πλακίδα μιλώντας στην εκπομπή, «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» της Τατιάνας Στεφανίδου αποκάλυψε πως έχει προσφύγει κατά της απόφασης και αναμένει τη δικαστική εξέλιξη, ωστόσο είπε πως δεν θα ήθελε να ξαναγυρίσει ποτέ σε αυτή τη δουλειά, αφού ένιωθε ότι την καταπίεζε.

Σχετικά με τις αναρτήσεις, η ίδια δήλωσε: «Για την αναρτήσεις που έκανα πολιτικού περιεχομένου, που θεωρήθηκαν ρατσιστικές. Δηλαδή το να λες την άποψη σου ή να μην συμφωνείς με κάτι είναι ρατσιστικό; Ή να μην συμφωνείς με την εκάστοτε κυβέρνηση είναι ρατσιστικό; Δεν έχουμε δημοκρατία;».

Στη συνέχεια εξέφρασε την απόψή της για το μεταναστευτικό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ που ήμουν στην καταγραφή γνωρίζω πόσοι είναι πρόσφυγες και πόσοι είναι λαθροεισβολείς. Εγώ λέω αυτό που λέω βάσει της δικιάς μου εμπειρίας».

Τόνισε, επίσης, πως δεν έχει μετανιώσει για τις αναρτήσεις της, αφού αισθάνεται ότι εκπροσωπούσε μεγάλο μέρος πολιτών, ενστόλων και μη, ενώ αποκάλυψε πως δήλωσε συμμετοχή στο φετινό κύκλο του ριάλιτι του ΣΚΑΙ, My Style Rocks.

https://www.instagram.com/p/B5NInNVgsHQ/

https://www.instagram.com/p/B5AaOv4gpcq/

https://www.instagram.com/p/B4YRQ6wAS4a/

https://www.instagram.com/p/B3e1-TbgucP/

Shares