Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

«Η ηρεμία του Τάκη θα κρατήσει όσο κρατάει ένας γάμος του Απόστολου Γκλέτσου»

Επική ατάκα για τον μισθοφόρο του Survivor All Star!

Οι Διάσημοι και οι Μαχητές αποτελούν παρελθόν πια για το Survivor All Star μιας και η τράπουλα ανακατεύθηκε εκ νέου και δημιουργήθηκαν δυο νέες ομάδες. Ο λόγος για την μπλε και την κόκκινη ομάδα, τις οποίες και ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Λίγο πριν οι παίκτες βρεθούν όμως στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν μπόρεσε να μην προσέξει την πρωτοφανή για τα δεδομένα της… πρώην μπλε καλύβας ηρεμία του πρώην, επίσης, συμπαίκτη του, Τάκη Καραγκούνια. «Αυτή η ηρεμία του Τάκη θα κρατήσει όσο κρατάει ένας γάμος του Απόστολου Γκλέτσου».

«Τι σημαίνει αυτό; Με το που ψηφιστεί σαν υποψήφιος προς αποχώρηση στο επόμενο συμβούλιο του νησιού θα γίνει ότι έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα. Εγώ αυτά που λέει για ηρεμία τα ακούω βερεσέ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Αφού απομακρύνθηκε από την καλύβα, ο Τάκης μάς έδωσε να καταλάβουμε κάθισε μόνος του, μίλησε με τον εαυτό του, έκανε μια αυτοκριτική, έκανε έναν απολογισμό των ημερών και βγήκε στο συμβούλιο και είπε ότι δεν υπάρχουν φίλοι. Ξεκάθαρα αυτό το «δεν υπάρχουν φίλοι» πήγαινε για εμένα και τον Κωνσταντίνο προφανώς, γιατί λέει ότι δεν τον υπερασπιστήκαμε σε κάποια πράγματα» πρόσθεσε, με τη σειρά της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τον Τάκη Καραγκούνια μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Για την ιστορία του Survivor All Star, ωστόσο, να τονίσουμε πως και οι τρεις παίκτες (Τάκης Καραγκούνιας, Κωνσταντίνος Βασάλος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη) βρίσκονται εκ νέου μαζί στη νέα κόκκινη ομάδα.

 

zappit.gr

Shares