Τετάρτη , 8 Δεκεμβρίου 2021
Τελευταία Νέα

«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου περιμένει μια απόφαση που θα την δικαιώσει»

 

Αύριο, Πέμπτη, αναμένεται η αγόρευση του εισαγγελέα – Τι περιμένει η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την Έφη Κακαράντζουλα

Με την αγόρευση του εισαγγελέα συνεχίζεται αύριο, Πέμπτη, η δίκη για το βιτριόλι με τον δικηγόρο της Ιωάννας Παλιοσπύρου να διαμηνύει ότι το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι περιμένει μια απόφαση «που θα της επιτρέψει με λιγότερο άγχος να αντιμετωπίσει τα ισόβια τα δικά της».

«Αν όχι αύριο, στην επόμενη δικάσιμο, υποθέτω ότι θα τελειώσει αυτή η δίκη και θα επέλθει η κάθαρση για όλη αυτή την ιστορία» είπε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής.

«Δεν έχει μείνει σε κάποιον αμφιβολία ότι η Ιωάννα ζει από θαύμα. Θεωρώ ότι οποιαδήποτε άλλη απόφαση πλην της απόφασης ανθρωποκτονίας θα είναι άδικη. Ευελπιστώ ότι το δικαστήριο θα επιβάλλει την ποινή που αρμόζει στην δράστιδα, κυρίως θα δημιουργηθεί νομολογία» δήλωσε ο κ. Αλεξανδρής για την Έφη Κακαράντζουλα.

Με αφορμή την αυριανή συνεδρίαση όπου εκτός από την αγόρευση του εισαγγελέα αναμένονται και οι αγορεύσεις των συνηγόρων ο κ. Αλεξανδρής τόνισε πώς παρόμοια υπόθεση -ως προς την έκταση- παγκοσμίως υπήρξε μόνο μια φορά στην Αγγλία. Και εκεί, όπως είπε, αντιμετωπίστηκε ως ανθρωποκτονία.

«Με την απόφαση αυτή που θα βγει θα πρέπει να αποφευχθούν τυχόν μιμητές. Ελπίζω ότι θα αντιμετωπιστεί στη σωστή της διάσταση», επισήμανε ο δικηγόρος προσθέτοντας ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου περιμένει τη δικαίωσή της: «Γνωρίζει κυριολεκτικά ότι ζει από θαύμα. Περιμένει μια ποινή που θα μπορέσει να της επιτρέψει, με λιγότερο άγχος, να αντιμετωπίσει τα ισόβια τα δικά της».

Πηγή: Newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares