Σάββατο , 1 Απριλίου 2023

Η Γη της Ελιάς: Φίλιππος και Στάθης έκαναν κόμμα και οι τηλεθατές «κατέληξαν από τα γέλια»!

Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε ότι ο Φίλιππος έχει δοκιμάσει πια τα πάντα, για να καταφέρει να κερδίσει και πάλι την Βασιλική, η οποία είναι αμετακίνητη στις απόψεις της.

Πρόκειται για μια από τις πιο αγαπημένες σειρές του κοινού, που την παρακολουθεί χωρίς να χάνει κανένα επεισόδιο…

Όλα όσα είδαμε στο σημερινό επεισόδιο από τη Γη της Ελιάς…

Ο Δημοσθένης προετοιμάζει την εκδίκηση που θα πάρει από τον Κεφάλα και τη συμμορία του για τον χαμό του Κίμωνα. Ο Χρήστος δέχεται στην ταβέρνα νέα επίσκεψη από τους μπράβους που θέλουν να του πουλήσουν προστασία, οι οποίοι αυτή τη φορά του σπάνε το μαγαζί. Η Ιουλία συναντά τη Βασιλική και, μέσα από τα δικά της βιώματα, την κάνει να δει την πραγματική διάσταση της κατάστασης με τον Φίλιππο.

Ο Γεράσιμος έχει καταλάβει ότι ο Αλέξης κρύβει τα πραγματικά του συναισθήματα και του κλείνει ραντεβού προκειμένου να βρεθούν και να μιλήσουν οι δυο τους. Η Δήμητρα αρνείται να πιστέψει ότι ο Κίμωνας αυτοκτόνησε και επικοινωνεί με έναν συνάδελφό της στην Αθήνα ζητώντας του να ψάξει στοιχεία για την εταιρεία του Δημοσθένη.

Μια σκηνή που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ήταν όταν ο Στάθης επισκέφθηκε την Βασιλική στο σπίτι της Μαρίνας, προσπαθώντας να της κάνει συζήτηση για τον Φίλιππο και το ενδεχόμενο τα δυο παιδιά να είναι και πάλι μαζί, μιας και είναι πολύ ερωτευμένοι. Την ώρα εκείνη, ο Φίλιππος τον πήρε τηλέφωνο και τον δασκάλευε για το τι να πει στην Βασιλική ώστε να την επηρεάσει θετικά απέναντί του.

Όπως ήταν λογικό, στο Twitter έγινε χαμός από σχόλια, τα περισσότερα από τα οποία ήταν απολαυστικά…

 

gossip-tv.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares