Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Η Ευρώπη αντιστέκεται στην Νέα Τάξη Πραγμάτων – Εικόνες επανάστασης ενάντια στην ΕΕ

Σεισμό έχουν προκαλέσει τους τελευταίους μήνες οι συγκεντρώσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη με τους Ευρωπαίους να εύχονται να διαλυθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, υπεύθυνη κυρίως για τις οικονομικές και κοινωνικές ανισότητες που δημιούργησε, εξυπηρετώντας συμφέροντα κατά των πολιτών.

Σκηνές που θυμίζουν επανάσταση έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας με τους Ευρωπαίους πολίτες να συγκεντρώνονται στους δρόμους και τις κεντρικές πλατείες και να διαδηλώνουν κατά της ΕΕ.

Ευρέως γνωστό ανά των τελευταίων δεκαετιών, πως η ΕΕ δεν βοήθησε στην ουσιαστική ανάπτυξη των κρατών μελών, παρά να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Βρυξελών. Από την οικονομική ύφεση έως και την πανδημική κρίση και ενεργειακής κρίσης, η ΕΕ έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο με το να λογοκρίνει ανθρώπους, να μην προστατεύει τα ατομικά δικαιώματα και την αυτονομία του σώματος, να ξεζουμίσει κράτη που χρωστάνε με μέτρα λιτότητας υπέρ οφέλους των Γερμανών και των Βρυξελλών και να προωθούν πρότυπα κοινωνικής παρακμής.

Έρχεται ο χειμώνας και ακόμα τίθενται σε ισχύ οι κυρώσεις κατά του Πούτιν. Θα αντέξει για πολύ άραγε η αντιφατική Ευρωπαϊκή Ένωση;

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares