Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Η ΕΡΤ ενέκρινε εκπομπή για εθνικές εκλογές!

Η ΕΡΤ ενέκρινε εκπομπή για εθνικές εκλογές!

Ετοιμαστείτε…

Με απόφασή της στο Διοικητικό Συμβούλιο της 12ης Ιανουαρίου η ΕΡΤ προχώρησε στην έγκριση εξωτερικής παραγωγής με τίτλο… Εθνικές Εκλογές! Και μάλιστα όχι μιας εκπομπής, αλλά 12 επεισοδίων, γεγονός που παραπέμπει σε τριπλές εκλογές!

Φαίνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πείστηκε τελικά από τους επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου που τάσσονται ανοιχτά υπέρ των πρόωρων εκλογών, αν και ο ίδιος απέκλειε ένα τέτοιο σενάριο.

Φευ όμως… Οι εξελίξεις τρέχουν πολύ πιο γρήγορα από τα όνειρα του Πρωθυπουργού και η αποτυχημένη διαχείριση της πανδημίας μαζί με τις χαμηλές επιδόσεις στην καταπολέμηση της εξωφρενικής ακρίβειας, οδηγούν ολοταχώς προς τις κάλπες.

Στην απόφαση του ΔΣ της ΕΡΤ για τα εκλογικά επεισόδια αναφέρεται μεταξύ άλλων και η δαπάνη της παραγωγής, η οποία όπως αναγράφεται «θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της ΕΡΤ για το οικονομικό έτος 2022» (σ.σ. ωχ…) και έχει ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη την με αρ. πρωτ. : 08/11/12.01.2022 εισήγηση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης, για την ανάθεση εξωτερικής παραγωγής, αποφασίζει ομόφωνα και εγκρίνει την ανάθεση εκτέλεσης της εξωτερικής παραγωγής με τίτλο «ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ» ως ακολούθως”:

nb pinakas ert

newsbreak.gr
Shares