Παρασκευή , 14 Αυγούστου 2020
Τελευταία Νέα

Η Ελληνική λύση ζητάει απαντήσεις σχετικά με την υποστελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου…..

Η Ελληνική λύση ζητάει απαντήσεις σχετικά με την υποστελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου.....

Eρώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κατέθεσε η Ελληνική λύση και ο Κ.Βελόπουλος σχετικά με την υποστελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου.

Δείτε παρακάτω την Ελληνική λύση:

 

Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η

Του: Κυριάκου Βελόπουλου, Προέδρου Κόμματος, Βουλευτή Λάρισας

Προς: Τον κ. Υπουργό Υγείας

ΘΕΜΑ: «Υποστελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου»

Κύριε Υπουργέ,

Σύμφωνα με τοπικό δημοσίευμα ηλεκτρονικού τύπου της 25ης Απριλίου 2020, στο Νοσοκομείο Καρπενησίου έλαβε χώρα παράσταση διαμαρτυρίας των εργαζομένων υπό το πρίσμα του ενδεχόμενου έλευσης λαθρομεταναστών στην περιοχή δικαιοδοσίας του. Ιατροί, νοσηλευτές/τριες, διοικητικό προσωπικό και εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, συγκεντρώθηκαν για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στα σχέδια μετεγκατάστασης στην περιοχή τους λαθρομεταναστών, προερχόμενων από τα νησιά. Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος των Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου έθιξε την οριακή κατάσταση, στην οποία βρίσκονται οι Δομές Υγείας της πόλης, αναφέροντας ότι: «είναι ήδη εξουθενωμένες» και ότι: «το Νοσοκομείο υπολειτουργεί, γιατί εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει μείνει με δύο Παθολόγους, που καλύπτουν τον μισό ουσιαστικό μήνα των εφημεριών, ενώ ο υπόλοιπος καλύπτεται με το …φιλότιμό τους»

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Προτίθεσθε να δώσετε λύση στο ως άνω μείζον ζήτημα της υποστελέχωσης του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου, σε άμεσο χρόνο και αν ναι, πότε;

Ο ερωτών Βουλευτής

Κυριάκος Βελόπουλος

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares