Πέμπτη , 21 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Η Ελληνική λύση ζητάει απαντήσεις από τον αρμόδιο Υπουργό σχετικά με την φοιτητική εστία της Σπάρτης….

Ερώτηση κατέθεσε ο Κυριάκος Βελόπουλος πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, προς την υπουργό Παιδείας κ Κεραμέως.

Αναφέρεται στην «εγκαταλελειμμένη η φοιτητική εστία της Σπάρτης» η οποία «σύμφωνα με τοπικά ηλεκτρονικά δημοσιεύματα, η ολοκλήρωση της Φοιτητικής Εστίας Σπάρτης έχει εγκαταλειφθεί ημιτελής, εδώ και πολλά χρόνια.

 

Η Ελληνική Λύση ζητάει απαντήσεις από τους αρμόδιους Υπουργούς γιατί δεν αποπερατώθηκε, μέχρι σήμερα, η Φοιτητική Εστία Σπάρτης; Πόσα χρήματα δαπανήθηκαν, μέχρι σήμερα, προκειμένου το ως άνω κτήριο να παραμείνει, τελικά, ημιτελές και αν προτίθεται να προβεί στην άμεση ολοκλήρωση των επισκευών στο ως άνω κτήριο;»

 

Δείτε παρακάτω την  ερώτηση της Ελληνικής λύσης:

Μετά τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων και την αγωνιώδη αναζήτηση φοιτητικής στέγης, με τους γονείς να βάζουν βαθιά το χέρι στη τσέπη σε καιρούς δύσκολους, έρχεται στο προσκήνιο το ζήτημα της εγκαταλειμμένης φοιτητικής εστίας της Σπάρτης.

Το πρώην κτήριο της Μαθητικής Εστίας, το οποίο, λόγω εγκληματικών κακοτεχνιών σχίστηκε στη μέση και ενώ κατέρρευσε ένα τμήμα του, στη 10ετία του ’80, δέχτηκε μεγάλες παρεμβάσεις ενίσχυσης, κατά την τελευταία περίοδο της Νομαρχίας Λακωνίας, με σκοπό να χρησιμοποιηθεί ως φοιτητική εστία. Οι εργασίες, όμως, σταμάτησαν στη μέση και το κτήριο, εδώ και πολλά χρόνια, παραμένει ένα κουφάρι».

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, ρωτά την υπουργό:
«Γιατί δεν αποπερατώθηκε, μέχρι σήμερα, η Φοιτητική Εστία Σπάρτης; Πόσα χρήματα δαπανήθηκαν, μέχρι σήμερα, προκειμένου το ως άνω κτήριο να παραμείνει, τελικά, ημιτελές και αν προτίθεται να προβεί στην άμεση ολοκλήρωση των επισκευών στο ως άνω κτήριο;»

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares