Κυριακή , 24 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ξεμπρόστιασε NΔ -ΣΥΡΙΖΑ για τον κορωνοϊό

Με ανακοίνωση η Ελληνική λύση χαρακτήρισε την   πολιτική κόντρα  που ξέσπασε μεταξύ της ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τις ΜΕΘ , θέατρο του παραλόγου 

Όλα ξεκίνησαν απο την προκλητική δήλωση του  Γιώργου Γεραπετρίτη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης, τόνισε πως «θα θέλαμε να είχαμε και 2.000 και 3.000 και 5.000 ΜΕΘ» αλλά «ότι οι ΜΕΘ δεν είναι η λύση. Πρέπει πρώτα απ’ όλα να προφυλασσόμαστε. Αν υποθέσουμε ότι είχαμε 5.000 ΜΕΘ αυτό θα σήμαινε κατά τη φυσιολογική φορά των πραγμάτων ότι θα είχαμε έναν πολύ μεγαλύτερο αριθμό νεκρών.

Γιατί η θνητότητα στις Μονάδες είναι 45% έως 50%. Σκοπός δεν είναι να μεγιστοποιήσουμε εκείνους που μπαίνουν σε ΜΕΘ, αλλά να απομειώσουμε το φαινόμενο, τηρώντας τα μέτρα και προσπαθώντας να έχουμε κοινωνική αποστασιοποίηση».

 

Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλεύομενος την εν λόγω δήλωση δεν την άφησε ασχολίαστη και δήλωσε ότι η «τυμβωρυχία πλέον επίσημη γραμμή της ΝΔ».

Αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του: «Ο κ. Γεραπετρίτης, κακοποιώντας κάθε έννοια λογικής, την ώρα που η διαθεσιμότητα ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο 99%, δηλαδή δεν υπάρχουν κλίνες για τους ασθενείς, ισχυρίστηκε σήμερα ότι, αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ, θα είχαμε περισσότερες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.

Η τυμβωρυχία και η προσβολή της κοινωνίας δεν περιορίζεται στις καθημερινές δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών όπως ο κ. Γεραπετρίτης ή ο κ. Γεωργιάδης.

Αποτελεί την επίσημη γραμμή της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη.

Της κυβέρνησης που συνειδητά άφησε εν μέσω πανδημίας τα νοσοκομεία με 6.000 λιγότερους εργαζόμενους.

Της κυβέρνησης που αρνείται να συνταγογραφήσει τα τεστ.

Της κυβέρνησης που, αντί να προχωρήσει σε επίταξη των ιδιωτικών κλινικών, επιτάσσει το δημόσιο σύστημα για τα κέρδη των λίγων.

Της κυβέρνησης που καταθέτει προϋπολογισμό με περικοπές στις δαπάνες Υγείας για το 2021 εν μέσω πανδημίας.

Τίποτα πια δεν μπορεί να κρύψει τις εγκληματικές τους ευθύνες».

Η Ελληνική λύση σχολίασε την αντιπαράθεση της κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τις ΜΕΘ αναφέροντας πως γινόμαστε μάρτυρες ενός θεάτρου του παραλόγου

Δείτε την ανακοίνωση της Ελληνικής λύσης:

«Με θλίψη γινόμαστε μάρτυρες ενός θεάτρου του παραλόγου μεταξύ των κομμάτων Νέας Δημοκρατίας και ΣυΡιζΑ. Όταν τα κόμματα αντιπαρατίθενται πάνω σε νεκρούς, τότε χάνεται η λογική και η σοβαρότητα. Σοβαρευτείτε κύριοι»

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares