Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ – Πρωινή βόλτα στους δρόμους των Χανίων για να ακούσει τους πολίτες….

Η Ελληνική Λύση με τον πρόεδρο  Κ.Βελόπουλο,τον βουλευτή Αντώνη Μυλωνάκη και τον διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Βασίλη Γραμμένο ,  συνεχίζει την περιοδεία  στα Χανιά Κρήτης.

Συγκεκριμένα σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κ.Βελόπουλος μαζί με το επιτελείο του ,απαρτιζόμενο από τον βουλευτή Αντώνη Μυλωνάκη και τον διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Βασίλη Γραμμένο, πραγματοποίησαν πρωινή βόλτα στα Χανιά, μίλησαν με τους πολίτες του νησιού και αφουγκράστηκαν τα προβλήματα τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

 

Χθες ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε, ότι  πραγματοποιήθηκαν  τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Ελληνικής Λύσης στο Ηράκλειο Κρήτης ( οδό Νικολάου Πλαστήρα 113).

Η Ελληνική Λύση συνεχίζει το έργο της με γνώμονα πάντα το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και σήμερα  θα πραγματοποιήσει μια σειρά από εκδηλώσεις.

Δείτε παρακάτω για το ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

15:00 ΜΜ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

16:00 ΜΜ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ (ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ 68 ΧΑΝΙΑ )

19:10 ΜΜ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κ.Βελόπουλος έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι δίπλα στους πολίτες και αφουγκράζεται τα προβλήματα τους. Δεν είναι πολιτικός εγκλωβισμένος στα στεγανά του κράτους του Κολωνακίου, αντίθετα είναι δίπλα στον Έλληνα πολίτη.

 

Shares