Τετάρτη , 2 Δεκεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Η Ελληνική λύση συνεχίζει το ορθόδοξο «ταξίδι» στο Άγιο Όρος – Σήμερα το κλιμάκιο του κόμματος επισκέφτηκε την Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας…..

Η Ελληνική λύση συνεχίζει το ορθόδοξο «ταξίδι» στο Άγιο Όρος - Σήμερα το κλιμάκιο του κόμματος επισκέφτηκε την Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας.....

 

Το ορθόδοξο ταξίδι του κλιμακίου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στο Άγιο Όρος συνεχίζεται .Σήμερα επισκέφθηκε την   Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας και Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας

Τον πρόεδρο Κυριάκο Βελόπουλο συνοδεύουν οι Ευάγγελος Φανίδης Γενικός Διευθυντής, Βασίλειος Γραμμένος Διευθυντής ΚΟ και Αντώνης Μυλωνάκης Βουλευτής Α Ανατολικής Αττικής . ΕΠΙΣΗΜΗ 5 μέρη ΕΠΙΣΚΕΨΗ.

Η Ελληνική λύση συνεχίζει τον γύρο των επισκέψεων στο Άγιο Όριος με σημερινές επισκέψεις σε   Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας και   Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες.

Το κλιμάκιο της Ελληνικής λύσης συνάντησε τον ηγούμενο  της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας Αγίου Όρους Πρόδρομο ενώ στην συνέχεια παραβρέθηκαν και  στον τάφο του Αγίου Αθανασίου.

 

 

Ενώ νωρίτερα το κλιμάκιο της Ελληνικής λύσης είχε επισκεφθεί την Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας του Αγίου Όρους.

Η Ελληνική λύση συνεχίζει το ορθόδοξο «ταξίδι» στο Άγιο Όρος - Σήμερα το κλιμάκιο του κόμματος επισκέφτηκε την Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας.....

 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης και οι συνεργάτες του συναντήθηκαν με τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας ο Αρχιμανδρίτης Ελισσαίος Σιμωνοπετρίτης.

 

Η Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Σίμωνος Πέτρας, λεγόμενη και Σιμωνόπετρα είναι μία από τις είκοσι μονές του Αγίου Όρους και κατατάσσεται δέκατη τρίτη στην ιεραρχική τάξη των αθωνικών μονών.

Βρίσκεται σε υψόμετρο 300 μέτρων από τη θάλασσα πάνω σε βράχο από γρανίτη. Η μονή είναι ένα από τα τολμηρότερα οικοδομήματα της βυζαντινής μηχανικής, καθώς αποτελεί ένα επταώροφο πυργωτό κτίριο

Η Ελληνική λύση συναντήθηκε με τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους Ελισσαίος, δίνοντας δώρα  μια εικόνα της Παναγίας αλλά και έναν τόμο της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας ως ένδειξη ευγνωμοσύνης καθώς είναι το μόνο κόμμα που επισκέφθηκε το Άγιο Όρος.

 

 

Την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 αναμένεται να επισκεφθεί την Ιερά Μονή Ιβήρων.

Η επίσημη αναχώρηση του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ από την Αθωνική Πολιτεία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ:

 

Ανακοίνωση για την επίσκεψη του προέδρου της Ελληνικής λύσης Κ.Βελόπουλου στο Άγιον Όρος…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares