Σάββατο , 7 Δεκέμβριος 2019
Τελευταία Νέα

Η Ελληνική Λύση ρωτά τους υπουργούς Εσωτερικών-Περιβάλλοντος & Ενέργειας τι προτίθενται να κάνουν ώστε να αναστραφεί η εικόνα εγκατάλειψης στο Άλσος Πενταλόφου…

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο και Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη κατέθεσε ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» & Βουλευτής Λάρισας κ. Κυριάκος Βελόπουλος, σχετικά με τα προβλήματα στο άλσος Πενταλόφου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου..

Οι Υπουργοί ερωτώνται εάν σκοπεύουν, πέραν των παρηγορητικών λόγων προς τους κατοίκους, να μεριμνήσουν ώστε να εξαλειφθούν οι κίνδυνοι για τους ανθρώπους στο άλσος το Πενταλόφου.

Στην συγκεκριμένη ερώτηση ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης Κυριάκος Βελόπουλος κάνει λόγο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι με τις πτώσεις των δέντρων στο άλσος του Πενταλόφου τα οποία αναγκάζονται να απομακρύνουν οι ίδιοι από τις οδικές οδούς.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ρώτα τους υπουργούς τι προτίθενται να κάνουν έτσι ώστε να αλλάξει αυτή η εικόνα εγκατάλειψης του δημόσιου χώρου που εγκυμονεί κινδύνους, πόσο μάλλον τώρα, εν όψει των δύσκολων καιρικών φαινομένων πού αναμένονται.

Αναλυτικά η Ερώτηση:

1796-ΑΠ-08-11-2019-ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ1796-ΑΠ-08-11-2019-

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares