Τρίτη , 22 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ με τον Χρήστο Π.Ηλιάδη αποκαλύπτουν: Ο Κ.Μητσοτάκης είναι ένας γαλάζιος ΤΣΙΠΡΑΣ, με ίδια ψεύδη, ίδια τακτική, ίδια κοροϊδία…..

Η  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ με τον Χρήστο Π.Ηλιάδη αποκαλύπτουν: Ο Κ.Μητσοτάκης είναι ένας γαλάζιος ΤΣΙΠΡΑΣ, με ίδια ψεύδη, ίδια τακτική, ίδια κοροϊδία.....

Ο  Κ.Μητσοτάκης τον Μάιο του 2018  παραδεχόταν και ανέφερε στους νέους ότι καλύτερο θα είναι να φύγουν στο εξωτερικό καθώς η Ελλάδα δεν έχει μέλλον γι αυτούς.

Συγκεκριμένα το παρακάτω βίντεο είναι απόσπασμα από τη συζήτηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με νέους στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 2018 .

Παρακάτω ο Κ.Μητσοτάκης  απαντά σε ερώτηση νεαρού ακροατή τα εξής:  “Από το να είναι κάποιος άνεργος στην Ελλάδα είναι ενδεχομένως καλύτερο να φύγει στο εξωτερικό, όσο κι αν ακούγεται σε κάποιους παράξενο διότι θα αποκτήσει δεξιότητες, θα αποκτήσει εισόδημα”. Ωστόσο στην συνέχεια του βίντεο υπάρχει και ένα άλλο κομμάτι με τον Κ.Μητσοτάκη να  λέει “… και θα επιστρέψει στην Ελλάδα…ελπίζω κάποια στιγμή αλλά με περισσότερα εφόδια και περισσότερες εμπειρίες. Αλλά αυτή η τάση δεν μπορεί να συνεχίζεται συνέχεια”

Πάντως το νόημα από τα λεγόμενα του Κ.Μητσοτάκη είναι ένα οι νέοι να φύγουν να πάνε στο εξωτερικό ατί να βρθεί λύση να μείνουν στην Ελλάδα και το ερώτημα είναι το εξής ο Κ.Μητσοτάκης αντιλαμβάνεται τι έλεγε τότε , πως γίνεται να διώχνεις το μέλλον της Ελλάδας;

Με τον Α’ Επιλαχών Βουλευτής Αν. Αττικής και Τομεάρχη Ποντιακού Ελληνισμού ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ,Χρήστο Π.Ηλιάδη να αναφέρει πως για άλλη μια φορά φαίνεται το ποιόν της κυβέρνησης κάνοντας λόγο για τη σπασμένη πυξίδα της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας.

Η ανατριχιαστικά ωμή διαπίστωση της καλπάζουσας ανεργίας στην χώρα μας και η κατάπτυστη προτροπή να ξενιτεύονται τα Ελληνόπουλα στο εξωτερικό, εκ μέρους του Πρωθυπουργού, δείχνουν το ποιόν της Κυβέρνησης αλλά και την σπασμένη πυξίδα της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας.

Υποσχέθηκαν επίλυση στο μεταναστευτικό και δημιουργούν νέες δομές.

Υποσχέθηκαν επίλυση στο θέμα των Πρεσπών και το έχουν αφήσει να αναπαύεται.

Υποσχέθηκαν κατάργηση στον Νόμο Κατρούγκαλου και έκαναν δύο μπαλώματα στο παλιό φθαρμένο σακάκι των συνταξιούχων.
Υποσχέθηκαν νέες θέσεις εργασίας και τώρα με ΩΜΗ ομολογία μοιράζουν διαβατήρια μετανάστευσης στους νέους μας….

Ο Μητσοτάκης είναι απλά ένας γαλάζιος ΤΣΙΠΡΑΣ. Με ίδια ψεύδη, ίδια τακτική, ίδια κοροϊδία, παρόμοια οσφυοκαμψία…

Και εκείνος τα ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού στα προβλήματα, τα κάνει ένα μεγάλο ΝΑΙ στις εντολές που υπακούει. Θα χρησιμοποιούσα τη λέξη ΝΤΡΟΠΗ, αλλά δεν θα την καταλάβει. Χαίρεται.

 

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Η ανατριχιαστικά ωμή διαπίστωση της καλπάζουσας ανεργίας στην χώρα μας και η κατάπτυστη προτροπή να ξενιτεύονται τα Ελληνόπουλα στο εξωτερικό, εκ μέρους του Πρωθυπουργού, δείχνουν το ποιόν της Κυβέρνησης αλλά και την σπασμένη πυξίδα της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Υποσχέθηκαν επίλυση στο μεταναστευτικό και δημιουργούν νέες δομές. Υποσχέθηκαν επίλυση στο θέμα των Πρεσπών και το έχουν αφήσει να αναπαύεται. Υποσχέθηκαν κατάργηση στον Νόμο Κατρούγκαλου και έκαναν δύο μπαλώματα στο παλιό φθαρμένο σακάκι των συνταξιούχων. Υποσχέθηκαν νέες θέσεις εργασίας και τώρα με ΩΜΗ ομολογία μοιράζουν διαβατήρια μετανάστευσης στους νέους μας….Ο Μητσοτάκης είναι απλά ένας γαλάζιος ΤΣΙΠΡΑΣ. Με ίδια ψεύδη, ίδια τακτική, ίδια κοροϊδία, παρόμοια οσφυοκαμψία… Και εκείνος τα ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού στα προβλήματα, τα κάνει ένα μεγάλο ΝΑΙ στις εντολές που υπακούει. Θα χρησιμοποιούσα τη λέξη ΝΤΡΟΠΗ, αλλά δεν θα την καταλάβει. Χαίρεται.Χρήστος Π ΗλιάδηςΑ' Επιλαχών Βουλευτής Αν. ΑττικήςΤομεάρχης Ποντιακού Ελληνισμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Gepostet von Χρήστος Π. Ηλιάδης am Mittwoch, 3. Juni 2020

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares