Δευτέρα , 18 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Η Ελληνική λύση με ΕΡΩΤΗΣΗ-ΕΠΙΣΤΟΛΗ ζητάει απαντήσεις από τους Υπουργούς σχετικά με τη δημιουργία νέων δομών «ελεγχόμενης φιλοξενίας» στον νομό Τρικάλων…..

Ο Πρόεδρος του Κόμματος Ελληνικής Λύσης Βουλευτή Λάρισας Κυριάκος Βελόπουλος κατέθεσε ερώτηση προ τους Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Μετανάστευσης και Ασύλου σχετικά με τη δημιουργία νέων δομών «ελεγχόμενης φιλοξενίας» στον νομό Τρικάλων.

Η Ελληνική Λύση αναφέρει την τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα.Στην ερώτηση αναφέρει ότι σύμφωνα με δημοσίευμα ηλεκτρονικού τύπου της 3ης-Φεβ-2020, https://www.energospolitis.gr/trikala-psosfyges/, νέες δομές «ελεγχόμενης φιλοξενίας» προβλέπονται σε περιοχές των Τρικάλων.Οι περιοχές αυτές θα είναι τα Μεγάλα Καλύβια (παλιό αμαξοστάσιο), το Φλαμούλι (παλιό αεροδρόμιο), αλλά και το στρατόπεδο Ζιώγα (Καστράκι).Το τελικό σχέδιο για τη χωροθέτηση των νέων δομών αναμενόταν να συζητηθεί σε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη που θα γινόταν την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου.

 

Η Ελληνική λύση ρωτάει τους αρμόδιους Υπουργούς τα εξής:

Ισχύουν οι πληροφορίες ότι η εγκατάσταση των νέων κλειστών δομών θα γίνουν στις προαναφερόμενες περιοχές των Τρικάλων;

Βάση του ιδίου δημοσιεύματος, μία νέα δομή «ελεγχόμενης φιλοξενίας» θα γίνει στην κεντρική Μακεδονία (Πιερία). Ισχύουν οι φήμες, που διαδίδονται στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας, ότι πρόκειται για τον Σβορώνο (παλιό στρατόπεδο);

Διατίθεστε να μας ενημερώσετε ποιο είναι το τελικό σχέδιο χωροθέτησης των νέων δομών;

 

Δείτε παρακάτω την ερώτηση της Ελληνικής Λύσης:

Προς: κ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

κ. Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου

Κύριοι κύριοι Υπουργοί

Σύμφωνα με δημοσίευμα ηλεκτρονικού τύπου της 3ης-Φεβ-2020, https://www.energospolitis.gr/trikala-psosfyges/, νέες δομές «ελεγχόμενης φιλοξενίας» προβλέπονται σε περιοχές των Τρικάλων.

Οι περιοχές αυτές θα είναι τα Μεγάλα Καλύβια (παλιό αμαξοστάσιο), το Φλαμούλι (παλιό αεροδρόμιο), αλλά και το στρατόπεδο Ζιώγα (Καστράκι).

Το τελικό σχέδιο για τη χωροθέτηση των νέων δομών αναμενόταν να συζητηθεί σε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη που θα γινόταν την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

1. Ισχύουν οι πληροφορίες ότι η εγκατάσταση των νέων κλειστών δομών θα γίνουν στις προαναφερόμενες περιοχές των Τρικάλων;

2. Βάση του ιδίου δημοσιεύματος, μία νέα δομή «ελεγχόμενης φιλοξενίας» θα γίνει στην κεντρική Μακεδονία (Πιερία). Ισχύουν οι φήμες, που διαδίδονται στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας, ότι πρόκειται για τον Σβορώνο (παλιό στρατόπεδο);

3. Διατίθεστε να μας ενημερώσετε ποιο είναι το τελικό σχέδιο χωροθέτησης των νέων δομών;

Ο ερωτών Βουλευτής

Κυριάκος Βελόπουλος

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares