Κυριακή , 20 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ με ΕΡΩΤΗΣΗ-ΕΠΙΣΤΟΛΗ ζητάει απαντήσεις απο τον αρμόδιο Υπουργό σχετικά με την έλλειψη προσωπικού στο νοσοκομείο της Κορίνθου….

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ με ΕΡΩΤΗΣΗ-ΕΠΙΣΤΟΛΗ ζητάει απαντήσεις απο τον αρμόδιο Υπουργό σχετικά με την έλλειψη προσωπικού στο νοσοκομείο της Κορίνθου....

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κατέθεσε η Ελληνική Λύση και ο Πρόεδρος Κ.Βελόπουλος σχετικά με την έλλειψη των παιδιάτρων στο νοσοκομείου Κορίνθου.

Σύμφωνα με τοπικά ηλεκτρονικά δημοσιεύματα, σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει το τμήμα της παιδιατρικής στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Η Ελληνική Λύση ρωτάει τον αρμόδιο Υπουργό πότε προβλέπεται να λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το παιδιατρικό τμήμα του νοσοκομείου Κορίνθου;

 

 

Δείτε την ερώτηση της Ελληνικής Λύσης:

ΠΡΟΣ : Τoν κ. Υπουργό Υγείας

ΘΕΜΑ: «Χωρίς παιδιάτρους το νοσοκομείο Κορίνθου»

Κύριε Υπουργέ,

σύμφωνα με τοπικά ηλεκτρονικά δημοσιεύματα, σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει το τμήμα της παιδιατρικής στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Το πρώτο πράγμα, μετά τον τοκετό, που ενδιαφέρει τους γονείς του νεογέννητου, είναι η παροχή στοιχειώδους υπηρεσίας όλο το 24ωρο.

Οι παιδίατροι καλύπτουν από εφημερίες όλο το μήνα, όμως η παιδιατρική δεν μπορεί να ανοίξει λόγω έλλειψης νοσηλευτών.

Ως εκ τούτου συνεχίζεται αδιαλείπτως η διακομιδή νεογνών με το παραμικρό πρόβλημα σε νοσοκομεία των Αθηνών, διότι δεν υπάρχει η ανάλογη κάλυψη από την παιδιατρική, με ότι αυτό συνεπάγεται στην οικονομική επιβάρυνση της οικογένειας.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός

Πότε προβλέπεται να λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το παιδιατρικό τμήμα του νοσοκομείου Κορίνθου;

Ο Ερωτών Βουλευτής

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares