Σάββατο , 7 Δεκέμβριος 2019
Τελευταία Νέα

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ με ΕΡΩΤΗΣΗ-ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τους αρμόδιους Υπουργούς ΖΗΤΑ απαντήσεις για την πιθανή εγκατάσταση λαθρομεταναστών στην Αιτωλοακαρνανία….

Ο Κ.Βελόπουλος κατέθεσε ερώτηση  προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, υπ’ όψιν του Αναπληρωτή Υπουργού Αρμόδιου για την Μεταναστευτική Πολιτική κ. Γιώργου Κουμουτσάκου,σχετικά με την εγκατάσταση λαθρομεταναστών στην Αιτωλοακαρνανία.

Συγκεκριμένα Ο Κ.Βελόπουλος αναφέρει ότι ήδη οι κάτοικοι έχουν ξεσηκωθεί με το ενδεχόμενο εγκατάστασης λαθρομεταναστών στον  νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Έκανε λόγο ότι τις τελευταίες ημέρες επανήλθε η φημολογία για πιθανούς χώρους φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Αγρινίο, Μεσολόγγι και των γύρω περιοχών, του νομού Αιτωλοακαρνανίας με τους κατοίκους να ξεσηκώνονται.

Ο Κ.Βελόπουλος ρωτά τους Υπουργούς εάν προτίθενται να μεταφέρουν λαθρομετανάστες στην Αιτωλοακαρνανία και να τους εγκαταστήσουν στις πόλεις του Αγρινίου και του Μεσολογγίου και τις γύρω περιοχές, καθώς και στις περιοχές γύρω από τη λίμνη Τριχωνίδα.

Ωστόσο δεν έχει δοθεί ακόμα απάντηση στο σχετικό ερώτημα από τις αρμόδιες αρχές.

Δείτε την ερώτηση εδω: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares