Τρίτη , 4 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Η Ελληνική Λύση για τη ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ

ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ<

Η Ελληνική Λύση θα επιδιώξει την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης των υποκλοπών η οποία πέραν των πολιτικών έχει και εθνικές προεκτάσεις.

Η Ελληνική Λύση δεν θα ανεχτεί οποιαδήποτε απόπειρα συγκάλυψης ή κομματικής εργαλειοποίησης της υπόθεσης. Θα απαιτήσουμε την λογοδοσία τόσο των πολιτικών προϊσταμένων όσο και των ιδιωτών που εμπλέκονται στην ζοφερή αυτή υπόθεση.

Η Εξεταστική Επιτροπή θα πρέπει οπωσδήποτε να διερευνήσει και την υπόθεση κατασκοπείας των 17 Ελλήνων βουλευτών, η οποία φέρεται να ξεκίνησε το 2016. Προκαλεί λοιπόν μεγάλα ερωτηματικά γιατί η Ν.Δ. και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν επιθυμούν την διερεύνηση της, ενώ εξηγεί την άρνηση του ΣυΡιζΑ για την διερεύνηση της συγκεκριμένης περιόδου.

Τέλος, θεωρούμε αυτονόητη την διερεύνηση των καταγγελιών για την παρακολούθηση και άλλων πολιτικών προσώπων, όπως προκύπτει απο δημοσιεύματα εφημερίδων φίλα προσκείμενων στην κυβέρνηση.

Είναι αυτονόητο ότι ο πρωθυπουργός που ο ίδιος σκανδαλωδώς επέλεξε να θέσει την ΕΥΠ  υπό τον έλεγχο του, έχει την κύρια πολιτική ευθύνη.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares